UPDATE WHAT'S NEW

Η Κρι Κρι μας ταξιδεύει στην Κοιλάδα του Στρυμόνα και παρουσιάζει το «Γαλακτικό Χωριό»


21 Δεκεμβρίου 2018

666.jpg

Υπάρχει ένα χωριό που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και αποτελεί μία όαση που «αντιστέκεται» στην έντονη καθημερινότητα, έχει τους δικούς του χαλαρούς, γαλήνιους φυσικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε μία γωνιά της Ελλάδας. Δεν είναι άλλο από την εύφορη κοιλάδα του ποταμού Στρυμόνα. Μία τοποθεσία ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, κάτω από τον ήλιο της οποίας ζουν αρμονικά εκατοντάδες είδη ζώων. Εκεί φύονται και εκατοντάδες είδη φυτών, κάποια από τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και αποτελούν τροφές για τις αγελάδες της περιοχής.

Αυτό το ιδιαίτερο «Γαλακτικό Χωριό» έχει το δικό του «Μαγικό Φίλτρο», μία εκλεκτή πρώτη ύλη που μας προσφέρει απλόχερα εδώ και χρόνια, και ξεχωρίζει για την αγνότητα και την ποιότητά της… το ξεχωριστό γάλα από το οποίο φτιάχνονται τα γιαούρτια Κρι Κρι!

Όλη η μαγεία της εύφορης Κοιλάδας του Στρυμόνα «μετουσιώνεται» στο γάλα που δίνουν οι αγελάδες, για να δημιουργηθεί μια αξεπέραστης αξίας πρώτη ύλη, που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των αγαπημένων γιαουρτιών Κρι Κρι, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο αγνά και ποιοτικά προϊόντα με 100% ελληνικό γάλα ημέρας. 

Μπορείτε να ανακαλύψετε τον μαγικό τόπο καταγωγής των γιαουρτιών Κρι Κρι στο: www.krikri.gr/galaktikochorio/