UPDATE WHAT'S NEW

Τα τρίτα του γενέθλια γιορτάζει το αγαπημένο brand παπουτσιών zaccys london!


9 Μαΐου 2019

thumbnail_1.jpg

Το αγαπημένο brand παπουτσιών Zaccys London γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια τον Μάιο, με προσφορές σε ολόκληρη την κολεξιόν, για ένα μήνα, στο zaccys.com.

Η Zaccys London είναι ένα μοναδικό brand με μια μοναδική ιστορία… αυτή της Meg Cope, της χειρούργου οφθαλμίατρου που έγινε επιχειρηματίας. Έχοντας διαγράψει πορεία δύο δεκαετιών ως γιατρός στο Λονδίνο, η Meg αναζήτησε μια καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η στροφή αυτή έγινε μετά τη φροντίδα του νεότερου παιδιού της (Zac) και την επιτυχημένη θεραπεία που δέχτηκε για λευχαιμία.

Η Zaccys London ειδικεύεται σε χειροποίητα και άνετα γυναικεία παπούτσια, εμπνευσμένα από τις εσπαντρίγιες. Η ξεχωριστή τεχνολογία αφρού (deep memory foam insole), που χρησιμοποιείται στην κατασκευή κάθε ζευγαριού της ευρείας σειράς παπουτσιών, εξασφαλίζει άνεση από το πρωί έως το βράδυ. Εμπνευσμένη από το slow fashion movement, η Zaccys Londonχρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά, όπως ο φελλός και οι φυτικές ίνες (jute), για τη δημιουργία παπουτσιών υψηλής ποιότητας και κλασικών στυλ

Η ιδρυτής της εταιρείας Meg Cope δηλώνει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εφέτος τον Μάιο γιορτάζουμε τα τρίτα γενέθλια από την ίδρυση της Zaccys London. Το brand έχει πιστούς φίλους και τακτικούς πελάτες που εκτιμούν την ποιότητα, την άνεση και την αντοχή των υπέροχων χειροποίητων παπουτσιών μας».

Η Zaccys London υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά με καρκίνο και διαθέτει £5/€5 από την πώληση κάθε ζευγαριού.

Τα Zaccys διατίθενται μέσω του zaccys.com και σε επιλεγμένα καταστήματα. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό BIRTHDAY15 και θα έχετε 15% έκπτωση σε κάθε διαδικτυακή αγορά σας τον Μάιο.