UPDATE WHAT'S NEW

Μακεδονικός Χαλβάς: Για ακόμη μια χρονιά, έδωσε ενέργεια στους αθλητές του Spetsathlon


16 Μαΐου 2019

makedonikoshalvas_spetsathlonpic.jpg

Το Spetsathlon, η σημαντική τριαθλητική διοργάνωση που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, ολοκληρώθηκε για 7η φορά με εξαιρετική επιτυχία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος μεταξύ 10 και 12 Μαΐου, πάντα με την υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που για ακόμη μια χρονιά βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, προσφέροντάς τους πολύτιμη ενέργεια!

Φέτος, το Spetsathlon προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 1.000  συμμετεχόντων, ενώ κατά τη διάρκεια του τριημέρου βρέθηκαν στο νησί σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι  Αντώνης Τσαπατάκης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νόρα Δράκου, Τζένη Μπουλμέτη, Χρήστος Γαρέφης, Χρήστος & Ζαφείρης Βολικάκης, Γιάννης Ταμουρίδης, Κλέλια και Άννυ Πανταζή, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Αναστασία Μαρινάκου, Γιάννης Δερμιτζάκης και άλλοι.

Οι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες αθλητές αλλά και οι επισκέπτες των Σπετσών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που τους προσέφεραν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά αλλά και απόλαυση! Άλλωστε, πριν ή μετά την άσκηση, μια ατομική συσκευασία Μακεδονικού Χαλβά προσφέρει όλη τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κανείς, αλλά και ασύγκριτη γεύση!

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική διατροφική επιλογή για όσους αθλούνται και όχι μόνο! Δοκιμάστε κι εσείς μια ατομική συσκευασία Μακεδονικού Χαλβά και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια και γεύση!