UPDATE WHAT'S NEW

Η NAK SHOES βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον διαγωνισμό Corporate Superbrands 2018-2019


11 Ιουνίου 2019

pan_0706.jpg

Με το βραβείο Corporate Superbrands 2018-2019, διακρίθηκε η NAK SHOES για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3 Ioυνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για πέμπτη φορά.

Ως Corporate Superbrands αναδείχθηκαν οι 7 εταιρικές επωνυμίες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία τους. Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από σχετική ψηφοφορία, τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το κοινό, που αξιολόγησαν τις εταιρικές επωνυμίες μέσω σχετικής δημοσκόπησης, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία Marc. Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Director της εταιρείας, Ειρήνη Παρσά.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια και η εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς:

  • Αγορά (Ποιότητα, Τιμή Προϊόντος, Υπηρεσίες

  • Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη και Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)

  • Κοινωνία (Πολιτισμικές και Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)

  • Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Τα Superbrands είναι διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995. Σήμερα εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως πρωτοπόρες στον τομέα τους. Στην Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το 2005.