UPDATE WHAT'S NEW

δ / Delta Restaurant Το Νέο Εστιατόριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


27 Ιουνίου 2019

1.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19/6 τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ (ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΛΑ

Το εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί κάθε Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του στις 9/6, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Αίθουσα Δέλτα λειτουργεί ως χώρος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙ, ΜΑΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ (ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

Την επιμέλεια του χώρου, ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο URBAN SOUL PROJECT, με επικεφαλής αρχιτέκτονα τον Τάσο Γεωργαντζή. Ο χώρος, εμπνευσμένος από το ΚΠΙΣΝ και την ελληνική φύση η οποία αντανακλάται στην κουζίνα του, συνδυάζει φυσικά υλικά αλλά περιλαμβάνει ακόμα και δέντρα, παραπέμποντας έτσι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί ευέλικτα να διαρρυθμιστεί όταν δεν λειτουργεί ως εστιατόριο, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης που φιλοξενείται σε αυτόν.

ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ (ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

Καθώς από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το ωράριο του δ / Delta Restaurant έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τη νέα άφιξη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

Συγκεκριμένα το δ / Delta Restaurant θα λειτουργήσει:

Κυριακές 23/6 και 30/6 10.00-16.00: brunch, 16.00-01.00: à la carte

Δευτέρα 24/6-Σάββατο 29/6 20.00-01.00: à la carte

Μάθετε περισσότερα για το δ / Delta Restaurant στο Facebook και το Instagram

#deltasnfcc #deltarestaurant #snfcc #sundaysatdelta

Για τη μίσθωση της Αίθουσας Δέλτα για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις μάθετε περισσότερα εδώ.