UPDATE WHAT'S NEW

Βραβείο “Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου” στα Best In Pharmacy Awards 2019


17 Ιουλίου 2019

best_in_pharmacy_2019-bronze.png

Η  Lanes κατέκτησε το Bronze Award στα Best in Pharmacy Awards στην κατηγορία “Καλύτερος σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου” για τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για την Άθληση The Active Club.

Στόχος του σχεδιασμού της συσκευασίας ήταν να γίνει μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για την Άθληση προσιτή όχι μόνο σε μυημένους στην άσκηση, αλλά σε όλους. Γι’ αυτό δόθηκε  μια εικόνα lifestyle για να μιλήσουμε για την άσκηση ως κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ως τρόπο ζωής.

Το  λογότυπo σχεδιάστηκε έτσι ώστε να παραπέμπει αισθητικά σε νεοϋορκέζικο γυμναστήριο, με τη vintage γραμματοσειρά να του προσθέτει σε στιλ και να του δίνει έναν street χαρακτήρα. Έχει κεντρικό ρόλο στη συσκευασία, καθώς δεν υπάρχει άλλο εικαστικό στοιχείο. Η καθαρότητα της συσκευασίας αναδεικνύει περισσότερο το brand name και κάνει ευκολότερη την επισήμανση των διάφορων πληροφοριών που αναγράφονται.

Τέλος, έχουν χρησιμοποιηθεί τέσσερις χρωματικοί συνδυασμοί, οι οποίοι αντιστοιχούν σε διαφορετικές κατηγορίες της σειράς The Active Club.

Τα βραβείο έρχεται να υπογραμμίσει την αξιοπιστία των συμπληρωμάτων διατροφής της Lanes. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη, παγκόσμια τεχνογνωσία, η Lanes αναπτύσσει μια ευρεία γκάμα νέων, πρωτοποριακών προτάσεων με καινοτόμα συστατικά και συνθέσεις, καλύπτοντας την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να ενισχύσει την  υγεία και την ευεξία του.

Τα Best In Pharmacy Awards πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά και είναι η μοναδική διοργάνωση που επιβραβεύει τους καλύτερους της φαρμακευτικής αγοράς.