3 βήματα για να επουλώσετε τις πληγές σας έως και 2 φορές ταχύτερα

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Μια νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και μαζί της φέρνει και την απαραίτητη προετοιμασία. Εφοδιασμός σε σχολική ύλη αλλά και στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης,  για την αντιμετώπιση μικρό-τραυματισμών και εκδορών, που αναπόφευκτα θα προκύψουν για μικρούς και μεγάλους.

Στο προαύλιο του σχολείου, στις δραστηριότητες αλλά και στις βόλτες, η σωστή περιποίηση των επιφανειακών πληγών γίνετε εύκολα με την Hansaplast με 3 απλά βήματα:

Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν αυτή την απλή ρουτίνα σε 3 βήματα, προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η ταχύτερη επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.

 
Καθαρισμός: Για την πρόληψη μολύνσεων, καθαρίστε ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέι Καθαρισμού Πληγών, για ανώδυνο και αντισηπτικό καθαρισμό της πληγής.
 

Προστασία: Καλύψτε την πληγή με ένα Hansaplast και βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες για την προστασία κάθε πληγής.

Επούλωση: Εφαρμόζοντας την Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην πληγή, ενώ δημιουργεί την απαραίτητη υγρασία, που είναι το ιδανικό περιβάλλον επούλωσης που χρειάζεται η πληγή.

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό οδηγό για τα 3 βήματα περιποίησης για επούλωση των πληγών έως και 2 φορές ταχύτερα.