UPDATE WHAT'S NEW

3 βήματα για να επουλώσετε τις πληγές σας έως και 2 φορές ταχύτερα


30 Σεπτεμβρίου 2019

3 βήματα για να επουλώσετε τις πληγές σας έως και 2 φορές ταχύτερα

Μια νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και μαζί της φέρνει και την απαραίτητη προετοιμασία. Εφοδιασμός σε σχολική ύλη αλλά και στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης,  για την αντιμετώπιση μικρό-τραυματισμών και εκδορών, που αναπόφευκτα θα προκύψουν για μικρούς και μεγάλους.

Στο προαύλιο του σχολείου, στις δραστηριότητες αλλά και στις βόλτες, η σωστή περιποίηση των επιφανειακών πληγών γίνετε εύκολα με την Hansaplast με 3 απλά βήματα:

Οι ειδικοί της περιποίησης πληγών της Hansaplast συνιστούν αυτή την απλή ρουτίνα σε 3 βήματα, προκειμένου να αποφευχθούν οι μολύνσεις, να υποστηριχθεί η ταχύτερη επούλωση και να βελτιωθεί η εμφάνιση της επιδερμίδας.

jenny.gr

 
Καθαρισμός: Για την πρόληψη μολύνσεων, καθαρίστε ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέι Καθαρισμού Πληγών, για ανώδυνο και αντισηπτικό καθαρισμό της πληγής.
 

Προστασία: Καλύψτε την πληγή με ένα Hansaplast και βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες για την προστασία κάθε πληγής.

Επούλωση: Εφαρμόζοντας την Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην πληγή, ενώ δημιουργεί την απαραίτητη υγρασία, που είναι το ιδανικό περιβάλλον επούλωσης που χρειάζεται η πληγή.

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό οδηγό για τα 3 βήματα περιποίησης για επούλωση των πληγών έως και 2 φορές ταχύτερα.