UPDATE WHAT'S NEW

Το Libra Med «χρυσός» χορηγός στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής


29 Οκτωβρίου 2019

Το Libra Med «χρυσός» χορηγός στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Το απόλυτο wellness event “Βελτιώνω τη διατροφή μου: 365 ημέρες υγείας!”, που έλαβε χώρα στις 16 Οκτωβρίου στον Πειραιά με αφορμή την Ημέρα Διατροφής, είχε ως «χρυσό» χορηγό του το LibraMed. Η εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στη διατροφή και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Δημήτρη Γρηγοράκη και το «Λόγω Διατροφής», περιελάμβανε το μεγάλο corner του Libra Med, όπου εκεί στήθηκε ένα σταντ ενημέρωσης για το προϊόν και τον έλεγχο του βάρους.

Το καινοτόμο προϊόν Libra Med, παράγεται από την εταιρία ABOCA, ελέγχει τις μεταγευματικές γλυκαιμικές εξάρσεις, περιορίζει τη συσσώρευση λίπους και το αίσθημα της πείνας, χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό δράσης του ενώ, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και τακτική φυσική δραστηριότητα, βοηθά ουσιαστικά τον οργανισμό στον έλεγχο του βάρους με ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του προϊόντος από εξειδικευμένη διατροφολόγο, ενώ στο τέλος της ημέρας υπήρξε και εξειδικευμένη ομιλία από την κ. Ζαχαρούλα Αλεξανδρή, υπεύθυνη ιατρικής ενημέρωσης της εταιρίας Kabonatura που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ABOCA και του LIBRAMED στην Ελλάδα.