UPDATE WHAT'S NEW

«THIS IS SPARTA», αλλά χωρίς τον Τζέραρντ


13 Νοεμβρίου 2019

«THIS IS SPARTA», αλλά χωρίς τον Τζέραρντ

Κι εκεί που έχεις συνδυάσει τη γνωστή φράση «This is Sparta» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ ως Λεωνίδα στην ταινία 300, ξαφνικά γίνεται ένα φαντασμαγορικό event στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης και ό,τι ήξερες τόσα χρόνια αλλάζει.

jenny.gr
Μέσα από ζωντανή σύνδεση που υλοποιήθηκε με μια απλή οικιακή σύνδεση FTTH, οι κάτοικοι της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από 5 ακόμη πόλεις στην άλλη άκρη της γης, με το όνομα «Σπάρτη»

Με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και με χιλιάδες Σπαρτιάτες στην πλατεία, η COSMOTE γιόρτασε την άφιξη των αξεπέραστων ταχυτήτων, που προσφέρει η υποδομή Fiber To The Home στην πόλη, παρουσιάζοντας σε όλους τη δύναμη των οπτικών ινών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση μέσω FTTH με 5 πόλεις στην άλλη άκρη της γης, με το όνομα «Σπάρτη». Έτσι οι κάτοικοι της ελληνικής Σπάρτης γνωρίστηκαν και φώναξαν δυνατά μαζί με τους κατοίκους της Σπάρτης του New Jersey, της Georgia, του Illinois, του Michigan και της North Carolina, τη χαρακτηριστική φράση «THIS IS SPARTA». Την εκδήλωση έκλεισε η Τάμτα, σε ένα κλίμα γιορτής, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες της.

jenny.gr
Η COSMOTE γιόρτασε τη δημιουργία υποδομής FTTH στη Σπάρτη μέσα από μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης

Όπως δήλωσε ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης «Θέλαμε να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, παρουσιάζοντας σε όλους τη δύναμη των οπτικών ινών. Το καταφέραμε με εντυπωσιακό τρόπο, φέρνοντας κοντά τους «Σπαρτιάτες» του κόσμου, με μία απλή οικιακή σύνδεση FTTH. Με τα δίκτυά μας, επιβεβαιώνουμε ότι το μέλλον είναι εδώ. Με την τεχνολογία, φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους».

jenny.gr
Μέσα από ζωντανή σύνδεση που υλοποιήθηκε με μια απλή οικιακή σύνδεση FTTH, οι κάτοικοι της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από 5 ακόμη πόλεις στην άλλη άκρη της γης, με το όνομα «Σπάρτη»

Άλλοι έτρεξαν στον Μαραθώνιο…και άλλοι στο Fiberathlon

Οι λάτρεις της τεχνολογίας «έτρεξαν» σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου αυτές τις μέρες στους δρόμους της Σπάρτης. Πρόκειται για το Fiberathlon, ένα παιχνίδι που συνδύασε την εξερεύνηση και το κυνήγι θησαυρού με την τεχνολογία augmented reality. Μέσα από ένα mobile application, οι συμμετέχοντες «χαρτογράφησαν» το δίκτυο Fiber To The Home περπατώντας ή τρέχοντας σε όλο το μήκος του και έμαθαν τα πάντα για αυτό. Οι 10 πρώτοι που κάλυψαν ολόκληρο το μήκος διαδρομής του δικτύου οπτικών ινών με τον καλύτερο χρόνο, κέρδισαν δωρεάν σύνδεση FTTH με ταχύτητες 200Mbps για ένα χρόνο!

jenny.gr
Η COSMOTE διοργάνωσε το Fiberathlon, ένα παιχνίδι που συνδύασε την εξερεύνηση και το κυνήγι θησαυρού με την τεχνολογία augmented reality και μοίρασε πλούσια δώρα

Τι αλλάζει στο Internet της Σπάρτης, όμως;

Έφτασε αυτή η στιγμή, όπου και η Σπάρτη μπήκε στη νέα ψηφιακή εποχή καθώς η COSMOTE έφερε στην πόλη τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών μέχρι το σπίτι. Mέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην Ελλάδα, περισσότερα από 2.500 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε περιοχές του Δήμου Σπάρτης έχουν πλέον πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες Internet 100 & 200Mbps, με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps.

Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, το Fiber To Τhe Home (FTTH) του Ομίλου ΟΤΕ έχει τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, καθώς τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Σπάρτη με πρόσβαση σε FTTH ξεπερνούν πλέον τις 92.000.

Ο Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, συμπλήρωσε: «Το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, έφτασε στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της Σπάρτης για να αλλάξει την εμπειρία Internet. Οι Σπαρτιάτες θα μπορούν να κάνουν downloading σε δευτερόλεπτα, να απολαμβάνουν online gaming και HD video streaming χωρίς διακοπές και να έχουν όλες τις smart συσκευές τους ταυτόχρονα online, όπως ποτέ άλλοτε».

Επιδότηση νέων συνδέσεων FTTH

Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν τις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο του προγράμματος COSMOTE Double Play Fiberspeed με €13/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48. Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site: www.sfbb.gr.