UPDATE WHAT'S NEW

H 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε και οι Timeless Truth Masks ήταν εκεί και πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς


20 Νοεμβρίου 2019

H 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε και οι Timeless Truth Masks ήταν εκεί και πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς

H 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε αφήνοντας μας πλούσιες εικόνες μόδας, στυλ, και λάμψης τόσο στα frontstage όσο και στα backstage!

jenny.gr

Εμείς ανακαλύψαμε το μυστικό της λαμπερής εμφάνισης των μοντέλων που περπάτησαν στα μεγαλύτερα shows της διοργάνωσης και το μοιραζόμαστε μαζί σας! Oι Timeless Truth Masks, official partnerτης 26ης AXDW, ήταν εκεί και πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς πριν από τις επιδείξεις των Οlga Karaververis, Kathy Heyndels, Afroditi Hera, Tassos Mitropoulos, Loukia Kyriakou, Paris Valtadoros.

jenny.gr

Οι Timeless Truth Mask, οι οποίες εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Kosmesis - Aesthetic Plastic Surgery Center είναι το απόλυτο skincare brand για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας στο σπίτι αλλά και όπου κι αν βρεθείτε. Πρόκειται για πολυβραβευμένες, υψηλής ποιότητας μάσκες, πατενταρισμένης τεχνολογίας με biocellulose, που περιέχουν ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα συστατικά και αποτελούν την πρώτη επιλογή  premium θεραπείας για τους  celebrities και τα top models παγκοσμίως πριν από red carpet events αλλά και καθημερινά.

jenny.gr

Οι Timeless Truth Masks είναι υποαλλεργικές, ιδανικές για να προσφέρουν  μέσα σε 20-30 λεπτά την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη πριν από ένα μεγάλο γεγονός ή και μετά καταπολεμώντας στα σημάδια κούρασης της επιδερμίδας. Χάρη στο πλούσιο υλικό τους, που δεν εξαντλείται σε μία χρήση τους, μπορουν να χρησιμοποιηθούν ξάνά μέσα σε 3-4 ημέρες.

jenny.gr

Υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά είδη ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και προετοιμάζουν ιδανικά το δέρμα πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ κι όχι μόνο, μειώνοντας την ταλαιπωρία του δέρματος και τις ανάγκες κάλυψης της επιδερμίδας, δείχνοντας το πιο φυσικό. Επιπλέον χάρη στα δημοφιλή eye patches του brand, η πολύ ευαίσθητη περιοχή των ματιών μπορεί να ανανεωθεί χάρη στην ενυδατική, συσφικτική και αποιδηματική δράση τους.

jenny.gr

 

Οι Timeless Truth Masks  στοχεύουν στο  να επιδιορθωθεί , να συσφιχθεί, να ενυδατωθεί και να ενισχυθεί το δέρμα σας με την βοήθεια της τεχνολογίας που εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα κέντρα ερευνών σε όλο τον κόσμο. Όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας, δώστε της την περιποίηση που της αξίζει!

jenny.gr

Δοκιμάστε σήμερα τις Timeless Truth Masks και απολαύστε  την "Ultimate Mask Experience"

ESHOP: www.skincarebykosmesis.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram

@villyrodopoulou, @drkeramidas, @ttmasksgreece, @kosmesisplasticsurgery