UPDATE WHAT'S NEW

Νέα σειρά BIC Limited Collection. Δοκιµάστε την πριν εξαντληθεί


21 Νοεμβρίου 2019

Νέα σειρά BIC Limited Collection. Δοκιµάστε την πριν εξαντληθεί

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, τα καλσόν ορίζουν το στυλ μας! Έκαναν έντονη την εμφάνισή τους στα διεθνή catwalk και πλέον αποτελούν το must-have accessory για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση... που αφήνει το στίγμα στο πέρασμά της. H BIC ως ηγέτης στην κατηγορία των καλσόν, παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας, εμπνέεται και δημιουργεί μια νέα limited σειρά με fashion καλσόν και καλτσάκια.

Με τη σειρά BIC Limited Collection η μόδα γίνεται πιο προσιτή από ποτέ!  

Tο δίχτυ συναντά το πουά, όταν οι πέρλες έρχονται να παίξουν με την πιο θηλυκή μας πλευρά, ενώ τα καλσόν με έντονα χρώματα είναι εδώ για τις πιο...bold στιγμές μας κάνοντας την δική τους δήλωση! Οι φιόγκοι έρχονται να δηλώσουν το νέο δυναμικό ρομαντισμό και τα glitter κάνουν το δικό τους statement ολοκληρωτικά ή ως αξεσουάρ!    

jenny.gr

  

H νέα σειρά περιλαμβάνει τρία σχέδια καλσόν: 

Καλσόν με διακριτικό δίχτυ και σχέδιο μίνι πουά 

Καλσόν opaque με glitter Καλσόν οpaque σε έντονα χρώματα πετρόλ και μπορντώ 

jenny.gr

Ενώ για αυτούς που αναζητούν ένα πιο παιχνιδιάρικο στυλ, η σειρά προτείνει τρία σχέδια καλτσάκια: 

Καλτσάκια με φιόγκο σε ασπρόμαυρα μοτίβα καρώ και ψαροκόκκαλο Καλτσάκια με γκλίτερ ριγέ σε μαύρες και μπλε αποχρώσεις 

Καλτσάκια με πέρλες σε μαύρο χρώμα 

H νέα σειρά είναι διαθέσιμη τώρα και για περιορισμένη χρονική περίοδο σε επιλεγμένα καταστήματα αλυσίδων σουπερμάρκετ και σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε ειδικό, πρωτότυπο stand που θυμίζει γυναικεία ντουλάπα. 

jenny.gr

Παράλληλα με το νέο λανσάρισμα, είναι live σχετικός διαγωνισμός στο Ιnstagram. Ανεβάζοντας post στο Instagram φωτογραφίζοντας τη συσκευασία ή φορώντας τα προϊόντα της νέας σειράς BIC Limited Collection με το hashtag #BICauseFashionisYou, οι καταναλωτές μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν styling sessions με επαγγελματία στυλίστα, δωροεπιταγές ή προϊόντα BIC.   

BIC Limited Collection, Unlimited trend! #BICauseFashionisYou #BICLimitedCollection #BICGreece Market News