UPDATE WHAT'S NEW

Το δώρο που θα «απειλήσει» τον πραγματικό νονό ή ακόμα και τον Άγιο Βασίλη


4 Δεκεμβρίου 2019

Το δώρο που θα «απειλήσει» τον πραγματικό νονό ή ακόμα και τον Άγιο Βασίλη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι ιδέες για τα δώρα που θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου. Υπάρχει, όμως, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που σίγουρα είναι το ιδανικό και θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Κι αν πρόκειται να κάνεις ένα τέτοιο δώρο στο παιδί ή στην οικογένειά σου, σίγουρα θα «απειλήσεις» τον πραγματικό νονό ή ακόμα και τον Άγιο Βασίλη! Αυτό το δώρο δεν είναι άλλο από το iPad, το οποίο αποτελεί την πιο τέλεια επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα.

jenny.gr

Tο iPad είναι αδιαμφισβήτητα ο υπολογιστής του μέλλοντος! Αποτελεί το πιο ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς είναι ένα πανίσχυρο και διαισθητικό εργαλείο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Έχει τόσο λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει, ενώ μπορεί να εκτελέσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Γι’ αυτό ακριβώς είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες προσβασιμότητας, που υποστηρίζουν ανάγκες όρασης, ακοής, κινητικότητας και εκμάθησης.

1. Family Sharing

jenny.gr

Mε τη λειτουργεία Screen Time σαν γονιός έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το που περιηγείται το παιδί σου, να προσθέσεις όριο χρήσης σε εφαρμογές και να επιλέξεις ποιες ώρες της ημέρας θα κάνει χρήση του iPad. Γνωρίζες, ακόμη, ότι με την υπηρεσία οικογενειακής κοινής χρήσης, έως και έξι μέλη μίας οικογένειας μπορούν εύκολα να μοιράζονται μεταξύ τους τις αγορές από το Apple Books και το App Store, καθώς και μια οικογενειακή συνδρομή Apple Music και Apple TV+ ή ένα πρόγραμμα χώρου αποθήκευσης iCloud; Επίσης, μπορείς να μοιράζεσαι πλέον ένα άλμπουμ φωτογραφιών, ένα ημερολόγιο και υπομνήσεις, ενώ οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σου μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση της συσκευής, που έχει χάσει ένα άλλο μέλος.

2. Το iPad εννοείται ότι είναι και για παιχνίδι!

jenny.gr

Τώρα τα παιχνίδια φαίνονται πιο ρεαλιστικά με ομαλή εικόνα και απίστευτες λεπτομέρειες στα γραφικά τους. Είτε είσαι μεγάλος ή μικρό παιδί, δεν χορταίνεις να παίζεις στο iPad! Σε συνδυασμό, δε, μ' ένα Bluetooth χειριστήριο, θα μπορείς να έχεις την τέλεια, φορητή κονσόλα παιχνιδιών.

3. Έχει καλλιτεχνική φύση!

jenny.gr

Πόσο τέλεια είναι που θα μπορείς να σχεδιάζεις, να σκιτσάρεις και να ζωγραφίσεις στο iPad με τη βοήθεια του Apple Pencil. Είτε ζωγραφίζεις για χόμπυ έναν πίνακα με στυλ νερομπογιάς, είτε σχεδιάζεις για τη σχολική εργασία ένα λογότυπο, το Apple Pencil με το iPad γίνεται ένας, απεριόριστων δυνατοτήτων, καμβάς.

4. Νέα εποχή, νέα δεδομένα

jenny.gr

Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής σου και τις πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, δεν είναι άλλο από το iPad. Και όντας ένα φορητό μέσο με αυτονομία έως και 10 ώρες, σου επιτρέπει να εργαστείς, να επικοινωνείς και να δημιουργείς. Με τα αξεσουάρ του, Apple Pencil και Smart Keyboard, που έχουν την καλύτερη και γρηγορότερη απόκριση στην αγορά, γίνεται ακόμη ευκολότερη η ζωή σου! Ακόμη, η Apple ανέπτυξε πρόσφατα και το λειτουργικό iPadOS, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για iPad και προσφέρει ακόμα πιο προηγμένες τεχνολογίες.

5. Τέχνες και ιστορία μέσα από το iPad

Ένα είναι το σίγουρο! Ότι η περιέργεια και η φαντασία σου θα αναπτυχθούν πολύ μέσα από το iPad. Στο App Store υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό. Με αυτές μπορείς να μάθεις μια νέα γλώσσα, να συνθέσεις τη δική σου μουσική, ενώ μπορείς και να κατανοήσεις με έναν νέο, διαφορετικό πιο κοντά στην σύγχρονη εποχή, διαισθητικό τρόπο τα μαθηματικά και την ιστορία. Μπορεί ακόμα κι ένα παραμύθι να πάρει «ζωή» μπροστά στα μάτια ενός παιδιού, βλέποντας τους χαρακτήρες να ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του iPad.