UPDATE WHAT'S NEW

Το secret event της χρονιάς από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς


9 Δεκεμβρίου 2019

Το secret event της χρονιάς από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς

Πιστεύεις ότι η μέρα σου είναι αρκετά γεμάτη; Κι όμως, είμαστε βέβαιοι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Μετά από ατελείωτες ώρες scroll down ανακαλύψαμε το νέο challenge, που έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες το Instagram. Ένα challenge, που σε προκαλεί να βγεις έξω από το comfort zone σου και λέγεται TODAY I WILL, ενώ σου δίνει και το απόλυτο δώρο.

Μία πρόσκληση για το party της χρονιάς, για την Τρίτη 10.12.19 στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται δική σου, αφού ολοκληρώσεις τουλάχιστον ένα challenge. Τα challenges είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να βγεις από τη ρουτίνα σου. Κάθε σου μέρα μπορεί να γεμίσει με περισσότερες εικόνες, μουσική, τέχνες, γέλιο, χορό, τρέλα και δραστηριότητες.

jenny.gr

Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες γι' αυτά τα challenges, μπήκα στο https://www.todayiwill.gr/. Διάλεξα ένα challenge και μπήκα κι εγώ στον κύκλο. Κάνοντάς το κέρδισα μια πρόσκληση για το μεγάλο event.

jenny.gr

To ΤODAY I WILL αποτελείται από μικρά καθημερινά challenges που σε προκαλούν να κάνεις σήμερα αυτά που αφήνεις για αύριο! Σε παρακινούν να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να νιώσεις εσύ ο ίδιος πιο δυνατός, σήμερα! Και αν νομίζεις ότι δεν το καταφέρνεις, κάνεις λάθος! Το Instagram έχει γεμίσει από ανθρώπους που το τόλμησαν, βγήκαν από το comfort zone τους, έγιναν πιο δυνατοί και τώρα ετοιμάζονται όλοι μαζί να γιορτάσουν την Τρίτη στο πιο hype location της πόλης, στη δημοτική αγορά Κυψέλης, υπό τις μουσικές της παγκοσμίου φήμης dj Xenia Ghali .

Το Manifesto του ΤODAY I WILL

jenny.gr

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να πεις ναι, σήμερα θα το κάνω! Δες τα challenges και πάρε την απόφαση. Είναι σημαντικό ότι με μόνο ένα challenge μπορείς να βιώσεις την εμπειρία και να κερδίσεις την πρόσκληση για το event. Η πρόσκληση στέλνεται μόλις ολοκληρωθεί το 1ο challenge, με όλα τα στοιχεία (ημέρα, ώρα και location).

Το TODAYIWILL party είναι το απόλυτο event της χρονιάς, powered by gloTM , και πίστεψέ μας δεν θα λείπει κανείς! Ραντεβού, λοιπόν, την Τρίτη στις 20:00!

#todayiwill
#todayiwillchallenge