UPDATE WHAT'S NEW

Το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου το 2020 για να ξυπνάς χαρούμενη κάθε μέρα


20 Δεκεμβρίου 2019

Το δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου το 2020 για να ξυπνάς χαρούμενη κάθε μέρα

Τι πιο ωραίο να ξυπνάς κάθε πρωί με την υπέροχη μυρωδιά του καφέ; Να αρχίζεις τη μέρα σου γεμάτη αισιοδοξία και ενέργεια, ώστε να βγάλεις σε πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις; Ακόμη και αν είσαι πρωινός τύπος, το να σηκωθείς από το ζεστό σου κρεβάτι μ' ένα πλατύ χαμόγελο, αποτελεί πάντα μία πρόκληση. Ίσως να ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που μισούν το πρωινό ξύπνημα και θα έδινες τα πάντα για να μην ξυπνάς πρωί και να μπορείς να κερδίζεις έστω και λίγα λεπτά ύπνου παραπάνω.

Για να κάνεις παιχνιδάκι το πρωινό σου ξύπνημα και να έχεις καθημερινά την καλύτερη διάθεση βάλε την αγαπημένη σου μουσική να παίζει, άνοιξε τα παντζούρια για να πλημμυρίσει με φως το σπίτι και μέχρι να ετοιμαστείς, απόλαυσε τον καφέ σου! Κάνε στον εαυτό σου ένα μοναδικό δώρο τη νέα χρονιά, που σίγουρα θα σε ικανοποιήσει και θα σου προσφέρει παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστείς για τη μέρα, χωρίς να βιάζεσαι και να τρέχεις αγχωμένη.

jenny.gr

Η νέα αυτόματη μηχανή εσπρέσσο της Philips 3200 LatteGo είναι εδώ για σένα και έχει τον τρόπο με τις επιλογές και την ευκολία στη χρήση, να κάνει το πρωινό ξύπνημα ακόμη πιο εύκολο! Η πρωτοποριακή πλήρως αυτόματη μηχανή εσπρέσσο της σειράς Philips 3200, σου παρέχει πέντε απολαυστικά ροφήματα καφέ από φρεσκοαλεσμένους κόκκους. Είτε θέλεις ένα espresso, αμερικάνο ή ένα latte macchiato, μπορείς τώρα να απολάυσεις τον αγαπημένο σου καφέ από την άνεση του σπιτιού σου κάθε στιγμή της ημέρας.

jenny.gr

Με το πάτημα ενός απλού κουμπιού, μπορείς να έχεις το αγαπημένο ρόφημα απλά και γρήγορα. Σχεδιασμένη με βάση τις ανάγκες σου, η νέα μηχανή εσπρέσσο σου επιτρέπει να απολαμβάνεις πέντε μοναδικά ροφήματα καφέ πολύ εύκολα.

Η ακαταμάχητη γεύση και το άρωμα του καφέ από φρέσκους κόκκους είναι ένα μόνο άγγιγμα μακριά. Με την έξυπνη οθόνη αφής,  επιλέγεις εύκολα τον αγαπημένο σου καφέ από latte macchiato, cappuccino, coffee, espresso μέχρι και Americano. Ακόμη, με την επιλογή ‘My Coffee Choice’ μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις την ένταση αρώματος του ροφήματός σου, καθώς και την ποσότητα του καφέ που θέλεις.  

jenny.gr

Αν θέλεις και αφρόγαλα στον καφέ σου, με το πατενταρισμένο σύστημα παρασκευής αφρού γάλακτος LatteGo, μπορείς να το έχεις. Το σύστημα LatteGo αναμειγνύει γάλα και αέρα σε υψηλή ταχύτητα στο στρογγυλό θάλαμο για να προσθέτεις χωρίς πιτσιλιές κρεμώδες αφρόγαλα στο φλιτζάνι στην ιδανική θερμοκρασία. Ενώ, το σύστημα γάλακτος δύο τμημάτων δεν έχει σωλήνες ή κρυμμένα εξαρτήματα και μπορεί να καθαριστεί σε μόλις 15 δευτερόλεπτα στη βρύση ή στο πλυντήριο πιάτων.

Ο καφές είναι υψηλής ποιότητας από φρεσκοαλεσμένους κόκκους και οι μύλοι είναι 100% κεραμικοί, εξαιρετικά σκληροί και ακριβείς, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις φρέσκο αρωματικό καφέ, για τουλάχιστον 20.000 φλιτζάνια. Επίσης, το σύστημα Aroma Extract πετυχαίνει έξυπνα την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη θερμοκρασία εκχύλισης και την εξαγωγή του αρώματος.

jenny.gr

Η Philips 3200 Series είναι εύκολη στη χρήση και στον καθαρισμό για καθημερινή απόλαυση, ενώ το φίλτρο νερού AquaClean, εξασφαλίζει ότι μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο την αυτόματη μηχανή καφέ, χώρίς κάνενα απολύτως πρόβλημα.

jenny.gr

Εάν αλλάζεις, μάλιστα, το φίλτρο όταν σε ενημερώνει η μηχανή, δεν θα χρειαστεί να κάνεις αφαλάτωση για έως 5.000 φλιτζάνια, απολαμβάνοντας καθαρό και φιλτραρισμένο νερό. Κάνε αυτό το δώρο στον ευατό σου και δεν θα το μετανιώσεις!