UPDATE WHAT'S NEW

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα Activewear σειρά Good Move


28 Ιανουαρίου 2020

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα Activewear σειρά Good Move

New year, new resolutions και τα Marks & Spencer βάζουν τα πιο… στιλάτα θεμέλια για μια fitness χρονιά! Διαθέσιμη από τον Ιανουάριο στα καταστήματα και online, η νέα σειρά Good Move συνδυάζει καινοτομία με κομψότητα, σε αμέτρητες επιλογές!

Η σύγχρονη χρωματική παλέτα συνδυάζει αρμονικά το κλασσικό μαύρο με γήινους τόνους όπως καφέ, πράσινο, απαλό ροζ και γκρι σε animal print σχέδια, ανατρεπτικές neon αποχρώσεις και motivational slogans, που αποτυπώνονται σε μοναδικά και παιχνιδιάρικα must-have items!

jenny.gr

Η σειρά Good Move μας καλεί να δημιουργήσουμε το δικό μας ξεχωριστό αθλητικό στυλ μέσα από ζεστά φούτερ και outerwear κομμάτια, άνετα t-shirt αλλά και αθλητικά παπούτσια σχεδιασμένα από βιώσιμα υλικά, που θα μας συνοδεύσουν από την προπόνηση μέχρι και την βόλτα!

jenny.gr

Go Easy, Go Move, Go Train, Go Seamless και Go Perform: Μέσα από πέντε hero products σε leggings, τα Marks & Spencer προσφέρουν επιλογές για κάθε τύπο άσκησης – από την πιο ήπια έως την πιο εντατική. Ο καινοτόμος σχεδιασμός με την επαναστατική τεχνολογία ασκεί πίεση στα απαραίτητα σημεία, ενισχύοντας την κίνηση και σμιλεύοντας τη σιλουέτα, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση!
 

Η νέα σειρά activewear Good Move είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online στο www.marksandspencer.gr, προσφέροντας επιλογές για κάθε τύπο άθλησης! Έτσι κι αλλιώς… your rules, your move!