UPDATE WHAT'S NEW

Φύλαξη και βιολογικός καθαρισμός χαλιών στα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια


24 Φεβρουαρίου 2020

Φύλαξη και βιολογικός καθαρισμός χαλιών στα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια

Θέλετε να προσφέρετε έναν βαθύ και επαγγελματικό καθαρισμό στο χαλί σας, χωρίς όμως να το επιβαρύνετε με βαριά χημικά; Τα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και μπορούν να κάνουν το χαλί σας πεντακάθαρο και περιποιημένο. Με πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό και τη φροντίδα χαλιών και μοκετών, εξειδικευόμαστε στο βιολογικό καθαρισμό αλλά και τη φύλαξη και τον ποιοτικό έλεγχο των χαλιών, ώστε αυτά να είναι σαν καινούρια. Ο επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός και οι βιολογικές μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε, μας καθιστούν καινοτόμους στο χώρο και εγγυώνται το πλύσιμο του χαλιού με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον και τους ευπαθείς οργανισμούς, όπως τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και τα κατοικίδια ζώα.

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Ο καθαρισμός χαλιών στα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια γίνεται με θερμό, ήπιο νερό και οικολογικά, αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που δε φθείρουν το χαλί και δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα. Στόχος μας είναι να πλένουμε τα χαλιά σας με τρόπο που σέβεται την ευαίσθητη σύνθεσή τους, κάτι που δεν συμβαίνει όταν γίνεται χρήση χημικών και σκληρών απορρυπαντικών με υψηλό pH. Τα οικολογικά καθαριστικά μας είναι κατάλληλα για όλων των ειδών τα χαλιά, ακόμα και για τα χειροποίητα και τα μεταξωτά, ενώ είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Ο καθαρισμός γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στοχεύει στην πλήρη απομάκρυνση της σκόνης, των ρύπων και των λεκέδων, κάτι που επιτυγχάνεται με τη διαβροχή με άφθονο νερό, εφόσον αυτό επιτρέπεται από τη σύνθεση του χαλιού. Στη συνέχεια, τα ειδικά μηχανήματα φυγοκέντρησης απομακρύνουν την περίσσεια υγρασία, ενώ το τελικό στάδιο περιλαμβάνει το στέγνωμα σε χώρους μακριά από τις ακτίνες του ηλίου που ενδέχεται να βλάψουν τα χρώματα του χαλιού. Αν το χαλί είναι χειροποίητο και δεν επιτρέπεται να βραχεί με νερό, τότε εφαρμόζεται ξηρός καθαρισμός με ειδικά βιολογικά καθαριστικά σε μορφή αφρού.

jenny.gr

Επί τόπου καθαρισμός στο χώρο σας

Αν δεν θέλετε να φέρετε το χαλί στο κατάστημά μας ή ενδιαφέρεστε για καθαρισμό σαλονιού, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων και μοκετών, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τον επί τόπου καθαρισμό που σας παρέχουν τα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια. Ειδικά για επαγγελματικούς χώρους, όπως τα ξενοδοχεία και τα πούλμαν, και για χώρους που φιλοξενούν παιδιά, όπως οι παιδικοί σταθμοί, ο επαγγελματικός καθαρισμός όλων των υφασμάτων έχει ως αποτέλεσμα την αντιμικροβιακή προστασία που είναι απαραίτητη. Ο καθαρισμός γίνεται με φορητό συνεργείο και οικολογικές μεθόδους που χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό που σέβεται το περιβάλλον. Επειδή ο καθαρισμός είναι ξηρός και γίνεται με ειδικό αφρό, η καθαρισμένη επιφάνεια είναι έτοιμη προς χρήση αμέσως μετά τη διαδικασία και δεν χρειάζεται να περιμένετε.

Ποιοτικός έλεγχος

Στα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε το χαλί σας όχι μόνο να καθαριστεί αλλά και να επιδιορθωθεί, για να δείχνει σαν καινούριο. Μετά τον καθαρισμό γίνεται εξονυχιστικός ποιοτικός έλεγχος για την επιδιόρθωση μικρών ζημιών, τρυπών και καψιμάτων που μπορεί να υπάρχουν στο χαλί, ώστε να γίνει έγκαιρα η αποκατάστασή τους πριν οι βλάβες γίνουν σοβαρότερες. Επίσης, απομακρύνεται το πλεονάζον χνούδι και πραγματοποιείται το τελικό φινίρισμα με ειδική βούρτσα, ώστε το χαλί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Ο ποιοτικός έλεγχος περιλαμβάνει, επιπλέον, την ύφανση και την αντικατάσταση όποιου σημείου χρειάζεται φροντίδα από το έμπειρο προσωπικό μας. Οι επιδιορθώσεις γίνονται με το μικρότερο δυνατόν κόστος και προλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερες ζημιές και φθορές, οι οποίες θα επέρχονταν σταδιακά, αν δεν επεμβαίναμε άμεσα.

Φύλαξη χαλιών 

Τα Βιολογικά Ταπητοκαθαριστήρια σας δίνουν και τη δυνατότητα φύλαξης των χαλιών σας, για να είναι πλήρως προστατευμένα σε περιβάλλοντα κατάλληλα για αυτά, μακριά από την υγρασία, τη σκόνη και τα μικρόβια κατά τους θερινούς μήνες ή όποτε δεν τα χρειάζεστε. Αφού προηγηθεί η καταμέτρηση, η ηλεκτρονική απογραφή και η συσκευασία κάθε χαλιού, αυτά τοποθετούνται στα ράφια ανάλογα με τις διαστάσεις τους. Τα ράφια μας είναι ειδικά διαμορφωμένα, για να φιλοξενούν τα διάφορα μεγέθη χαλιών με απόλυτη φροντίδα και προσοχή. Σε αυτό το μέρος, μένουν φυλαγμένα και είναι έτοιμα προς παράδοση σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή με παραλαβή από το κατάστημα ή παράδοση στον χώρο σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα χαλιά σας είναι ασφαλή και προστατευμένα από φθορές αλλά και την πιθανότητα κλοπής, αφού όλοι οι χώροι μας φυλάσσονται με 24ωρη παρακολούθηση των εγκαταστάσεων και σε συνεργασία με εταιρεία security αλλά και ασφαλιστική εταιρεία.

Καθαρισμός στρωμάτων και παπλωμάτων

Ο καθαρισμός χαλιών, όμως, δεν επαρκεί, για να ζείτε εσείς και τα παιδιά σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μακριά από τα μικρόβια που προκαλούν αλλεργίες και είναι εστίες μολύνσεων. Γνωρίζατε ότι το στρώμα σας φιλοξενεί μερικά εκατομμύρια ακάρεα και άλλα επικίνδυνα μικρόβια σε μόλις ένα τετραγωνικό εκατοστό του; Ο καθαρισμός στρωμάτων, κουβερτών και παπλωμάτων είναι απαραίτητος τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, για να αποφύγετε τις αλλεργίες, τα αναπνευστικά προβλήματα και τους δερματικούς ερεθισμούς που κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στα παιδιά και όχι μόνο. Οι μικροοργανισμοί και η σκόνη που κρύβονται ακόμα και σε ένα φαινομενικά καθαρό στρώμα δεν απομακρύνονται με ένα απλό καθάρισμα με ατμοκαθαριστή και γι’ αυτό είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα αν φιλοξενείτε βρέφη ή ηλικιωμένους στο σπίτι σας, να κάνετε έναν επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό στα στρώματά σας χωρίς τη χρήση χημικών αλλά με βιολογικά απορρυπαντικά, τα οποία δεν αφήνουν υπολείμματα, εισχωρούν βαθιά μέσα στο στρώμα, το απολυμαίνουν, εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές και χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Ο καθαρισμός γίνεται στο σπίτι σας κατόπιν ραντεβού και το στρώμα είναι εντός λίγων ωρών έτοιμο για χρήση με απόλυτη ασφάλεια.

jenny.gr

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας biotapitokatharistiria.gr, για να μάθετε περισσότερα για τις πρωτοπόρες μεθόδους μας.