Άρωμα Μεσογείου με Masterclass υψηλής γαστρονομίας από τον Άνταμ Κοντοβά
4 Μαρτίου 2020
Νέος, ταλαντούχος και με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο Executive Chef Άνταμ Κοντοβάς εντυπωσίασε με τη μοναδική τεχνική του σε ένα Masterclass υψηλής γαστρονομίας που ενθουσίασε το κοινό.
Ο βραβευμένος chef βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου ΙΕΚ Γαστρονομίας, όπου παρουσίασε μια σειρά από πρωτότυπες συνταγές με θέμα τα ελληνικά ψάρια και τα θαλασσινά στην Ευρωπαϊκή κουζίνα. Μέσα από τα λόγια του, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε τα υλικά, ο Άνταμ Κοντοβάς εξέφρασε την αγάπη του για τη μαγειρική και τόνισε ότι για να βγει ένα αυθεντικό αποτέλεσμα απαιτείται επιμονή, σκληρή δουλειά και κυρίως καλή εκπαίδευση.
Ο Άνταμ Κοντοβάς ενθουσίασε τους νέους που ακολουθούν σπουδές στο ΙΕΚ Μαγειρικής, οι οποίοι τον παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον να δημιουργεί για πάνω από 8 ώρες.
Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το μοναδικό SOLD OUT Masterclass του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: