UPDATE WHAT'S NEW

Το video που μας δίνει βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να φερόμαστε στα ζώα εν μέσω κορωνοϊού


20 Μαρτίου 2020

Το video που μας δίνει βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να φερόμαστε στα ζώα εν μέσω κορωνοϊού

Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο που δημιουργεί ανησυχία. Η ΕΔΚΕ, Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, πάντα δίπλα στα ζώα και στην κοινωνία, μέσα από το παρακάτω σποτ θέλει να δώσει τις βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να φερόμαστε στα ζώα, οικόσιτα και αδέσποτα, και να μοιράσει το μήνυμα ότι τα ζώα δεν νοσούν από τον κορονοϊό SARS-Cov2.

Οι απλοί κανόνες υγιεινής είναι αρκετοί για να συνεχίσουμε να έχουμε τα κατοικίδιά μας δίπλα μας και φυσικά για να μην θεωρήσουμε ξαφνικά τα αδέσποτα ως εστίες του ιού, κάτι που θα είχε αρνητικές συνέπειες.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε) είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.