UPDATE WHAT'S NEW

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή o όμιλος NAOS συμβάλλει σε έναν νέο κόσμο που διαμορφώνεται


27 Μαρτίου 2020

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή o όμιλος NAOS συμβάλλει σε έναν νέο κόσμο που διαμορφώνεται

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, εργαζόμαστε μαζί με τους 3.000 υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο και τις οικογένειές τους. Δεσμευόμαστε να τους διατηρήσουμε ασφαλείς ενθαρρύνοντας την τηλεργασία σε όλες τις περιπτώσεις. Χαιρετίζουμε τη δέσμευση και το θάρρος που τους παροτρύνει να συνεχίσουν να εξυπηρετούν καθημερινά τις επαγγελματικές ομάδες υγείας αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα.

Κάθε μέρα, πάνω από 50 εργαζόμενοι εργάζονται στο εργοστάσιο της Γαλλίας στην Aix-enProvence τηρώντας όλα τα πρωτόκκολα ασφαλείας για να συνεχίσουν την παραγωγή και την παράδοση των προϊόντων υγιεινής που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της κρίσης στην υγεία που βιώνουμε. Επιπλέον, σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ομάδες μας κινητοποιούνται παράλληλα με τις νοσοκομειακές ιατρικές κοινότητες για να τους βοηθήσουν καλύτερα σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση. Ειδικότερα, προχωράμε στην παραγωγή απολυμαντικών προϊόντων με βάση το οινόπνευμα ενώ δωρίσαμε σημαντικές ποσότητες γλυκερίνης στο CHU de Montpellier για τις υψηλές ανάγκες παραγωγής αντισηπτικών. Στο Ινστιτούτο Curie και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Nantes έχουν επίσης παραδοθεί περισσότερα από 5.000 προϊόντα που είναι απαραίτητα για την υγιεινή των επαγγελματιών υγείας ενώ θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με πολλά νοσοκομεία στη Γαλλία.

Τις επόμενενες ημέρες δωρίζουμε 3.500 μάσκες FFP2 σε νοσοκομεία της Νότιας Ευρώπης και μόλις παραγγείλαμε επιπλέον 50.000 μάσκες που θα δωροδοτηθούν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, εφοδιάζουμε τις κοινότητές μας, τους επαγγελματίες υγείας, τους φαρμακοποιούς και τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Είμαστε δίπλα τους, να τους εφοδιάσουμε με καθαριστικά και προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν ανάγκη για την προστασία τους.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, δουλεύουμε για να υποστηρίξουμε την έρευνα και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε παράσχει οικονομική υποστήριξη για την πραγματοποίηση μιας πρωτοβουλίας διδακτορικού φοιτητή από το Ινστιτούτο MedILS (Mediterranean Institute of Life Sciences ) της Κροατίας.

Πιο συγκεκριμένα, η διδακτορική ερευνήτρια Τίνκα Βίντοβιτς υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Μίροσλαβ Ράντμαν κέρδισε μόλις το τρίτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό με στόχο την ταχεία αποτύπωση θεραπευτικών προσεγγίσεων για την πρόληψη ή τη θεραπεία παθολογιών που σχετίζονται με το COVID-19. Αυτή η προσέγγιση της ερευνήτριας χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και την ευκίνητη ανθρώπινη μεθοδολογία. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη συνάφεια της επιστημονικής προσέγγισης του MedILS, ιδιαίτερα της ικανότητάς του να προσαρμόζεται γρήγορα στο επιστημονικό και υγειονομικό περιβάλλον.

Κάθε μέρα, κάθε στιγμή σας παροτρύνουμε να μείνετε σπίτι μέχρι η χώρα μας να ξεπεράσει αυτή την δοκιμασία. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό αυτή την στιγμή από την δική σας υγεία και της οικογένειας σας.