UPDATE WHAT'S NEW

Autan Defense Plant Based: H νίκη ενάντια στα κουνούπια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη


The Jennettes

17 Ιουλίου 2020

Autan Defense Plant Based: H νίκη ενάντια στα κουνούπια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η καραντίνα έχει τελειώσει και όλοι εμείς, μετά από την παρατεταμένη περίοδο εγκλεισμού στο σπίτι, ανυπομονούμε να απολαύσουμε το.. έξω όσο ποτέ!

Ωστόσο, το έξω, όσο θελκτικό και διασκεδαστικό κι αν ακούγεται, συνοδεύεται πάντα από ανεπιθύμητους εισβολείς στην παρέα, οι οποίοι παίζοντας…στο στρατόπεδό τους φαντάζουν αήττητοι!

jenny.gr

Το καλοκαίρι, ο «στρατός» των κουνουπιών, ισχυρός, πολύ καλά διαβασμένος και διψώντας για.. αίμα, κάνει επέλαση στη ζωή μας, στρατοπεδεύοντας σε όλα τα δημοφιλή και αγαπημένα μας μέρη. Παραλίες, εξωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας, αυλές, κήποι, μπαλκόνια αποτελούν τον απόλυτο πόλο έλξης για εμάς, ωστόσο δυστυχώς πάνε πακέτο με τα αιμοβόρικα ζουζούνια που μας καταδιώκουν πάντα.

Και όπως έχει αποδείξει πολύ συχνά η ιστορία ότι όλοι είναι αήττητοι μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί ένας αντίπαλος, είτε πιο νέος, είτε πιο δυνατός, είτε πιο έξυπνος που θα τους πάρει τη νίκη, έτσι και εδώ, έρχεται το Autan Defense Plant Based, με όπλο του το έλαιο Eucalyptus Citriodiora, το πιο αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό της φύσης. Διαθέσιμο σε μορφή Spray και Lotion, με συσκευασία από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό, η σειρά Autan Defense Plant Based είναι η νέα άφιξη στην πανίσχυρη ομάδα του Autan.
Απωθητικό όχι μόνο για τα απλά κουνούπια, αλλά και για τα κουνούπια τίγρης, τα τσιμπούρια και τις σκνίπες, προσφέρει αποτελεσματική προστασία φυτικής προέλευσης για ανενόχλητα καλοκαιρινά βράδια.

Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε το καλοκαίρι σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε καθημερινά τα επίπονα κουνούπια, μπορείτε να μπείτε τώρα στη σελίδα του Autan στο Instagram και να διεκδικήσετε δωρεάν αντικουνουπικά προϊόντα Autan!

Instagram διαγωνισμός

Επιστρατεύοντας τη δύναμη της φύσης, με απόλυτο σεβασμό, η σειρά Autan Defense Plant Based είναι η καλύτερη.. άμυνα που θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ στη μάχη ενάντια στα κουνούπια, κάνοντάς τα να συνειδητοποιήσουν πολύ άμεσα ότι η υποχώρηση είναι η μόνη σωτηρία.
Καλωσορίζουμε το φετινό καλοκαίρι με αισιοδοξία, θετική διάθεση και ψυχολογία  νικητή, επαναλαμβάνοντας δυνατά το σύνθημα της σεζόν: ‘’ Autan ή επί τας’’ και φύγαμε για τη νίκη!