UPDATE WHAT'S NEW

Modern Life : Πώς να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη


26 Νοεμβρίου 2020

Modern Life : Πώς να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη

Όταν μπαίνει κανείς στη διαδικασία μετακόμισης, η αλήθεια είναι ότι θέλει να κάνει μία τεράστια ανανέωση στα πάντα, από έπιπλα μέχρι και ηλεκτρικές συσκευές.

Όλα καινούργια! Η ανανέωση των επίπλων αλλά και όλων των συσκευών που είναι απόλυτα χρήσιμα στην καθημερινότητα, βοηθά απίστευτα στην ψυχολογία, ειδικά αυτή την περίοδο. Μάλιστα, επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως με το να κάνουμε αλλαγές στο μέρος κατοικίας μας μπορεί να αλλάξει καταλυτικά τον τρόπο ζωής μας.

Τα πρώτα πράγματα που αγοράζουμε σε ένα νέο σπίτι πολλές φορές είναι ηλεκτρικές συσκευές όπως το πλυντήριο ρούχων αλλά και το στεγνωτήριο. Το πλύσιμο των ρούχων είναι ίσως μια δουλειά η οποία μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ! Μόλις βάλουμε και το «τελευταίο» πλυντήριο συνειδητοποιούμε ότι έχουμε ήδη αρχίσει να γεμίζουμε εκ νέου το καλάθι με τα άπλυτα. Η σωστή επιλογή πλυντηρίου όμως μπορεί να μας εξοικονομήσει πολύ χρόνο στην καθημερινότητά μας, μετατρέποντας το πλύσιμο σε μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Η Miele γίνεται σύμμαχός μας και με τη σειρά φροντίδας ρούχων Modern Life υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη. Η εταιρεία Miele είναι γνωστή για τα καινοτόμα προϊόντα της  θέτοντας την τεχνολογία πραγματικά στις υπηρεσίες του χρήστη και μπορούμε να την εμπιστευτούμε με κλειστά τα μάτια.

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί πόση ποσότητα απορρυπαντικού χρειάζεται να βάλουμε στη θήκη της πλύσης, για να καταλήξουμε μάλλον τις περισσότερες φορές να υπερδοσολογήσουμε, με τον κάδο να αφρίζει και τα ρούχα μας κυριολεκτικά να χάνονται μέσα στη σαπουνάδα;

Με το σύστημα, λοιπόν, TwinDos® αυτή η σκέψη γίνεται παρελθόν! Η συσκευή ανάλογα με την ποσότητα των ρούχων, το χρώμα και το βαθμό λερώματος επιλέγει αυτόματα την ιδανική ποσότητα απορρυπαντικού.

jenny.gr

Το TwinDos® δίνει την ιδανική παροχή υγρού απορρυπαντικού την κατάλληλη στιγμή απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Αποτελεί το καλύτερο σύστημα χορήγησης υγρού απορρυπαντικού, είναι πρακτικό και εξασφαλίζει απόλυτη καθαριότητα με τα ειδικά σχεδιασμένα απορρυπαντικά UltraPhase 1 και 2. Η δοσομέτρηση, μάλιστα, είναι τόσο ακριβής, που εξασφαλίζει έως και 30% εξοικονόμηση απορρυπαντικού σε σχέση με τη χειροκίνητη δοσομέτρηση, με όποιο απορρυπαντικό υγρής μορφής κι αν επιλέξουμε.

Όταν μιλάμε για την τεχνολογία στις υπηρεσίες του χρήστη, το εννοούμε! Στη σειρά ModernLife συναντάμε ακόμη την τεχνολογία πλύσης PowerWash. Η απόλυτη καθαριότητα μπορεί να έρθει μόνο σε 49 λεπτά! Με το Quick PowerWash, η Miele επιτυγχάνει υψηλή απόδοση καθαρισμού σε εκπληκτικά σύντομο χρόνο. Η ιδανική λύση όταν ο χρόνος πιέζει… και πότε αυτό δεν συμβαίνει!

jenny.gr

Και το απόλυτο tip: Η αφαίρεση τσαλακώματος

Με την επιλογή της αφαίρεσης τσαλακώματος, το σιδέρωμα μειώνεται έως και 50% αφού τα ρούχα στεγνώνουν μέσα στον υγρό, θερμό κάδο, χαρίζοντας το πιο απαλό αποτέλεσμα. Γιατί το σιδέρωμα… σίγουρα δεν είναι η πιο αγαπημένη μας ασχολία!

Οι πιο καινοτόμες λειτουργίες για το στεγνωτήριο

Το Wash2Dry της Miele παρέχει μέγιστη άνεση και ασφάλεια: Φανταστείτε ένα στεγνωτήριο σε πλήρη επικοινωνία με το πλυντήριο ρούχων! Χάρη στη νέα λειτουργία Wash2Dry, το πλυντήριο ρούχων στέλνει δεδομένα στο στεγνωτήριο μετά από τη λήξη του κύκλου πλύσης. Έτσι, επιλέγεται αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε τα πλυμένα ρούχα, να ενεργοποιήσουμε το στεγνωτήριο μας και να επιλέξουμε το πρόγραμμα Wash2Dry. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα μας – είτε είναι τζιν, είτε φορέματα – στεγνώνουν πάντα στις κατάλληλες συνθήκες.

Το Wash2Dry στο στεγνωτήριο λειτουργεί με οποιοδήποτε πλυντήριο Miele με δυνατότητα δικτύου. Η προϋπόθεση είναι και οι δύο συσκευές να είναι ενσωματωμένες στο ίδιο οικιακό δίκτυο. 

jenny.gr

Το στεγνωτήριο και το πλυντήριο πρέπει να συνθεθούν στο οικιακό δίκτυο - wifi και στην εφαρμογή Miele@Mobile. Μετά την εγκατάσταση, η εφαρμογή και το κινητό τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητα κατά την καθημερινή χρήση.Με τις νέες συσκευές της Modern Life από τη Miele νιώθουμε την απόλυτη ξεγνοιασιά, χωρίς πλέον να ανησυχούμε για το αν επιλέξαμε το σωστό πρόγραμμα στο στεγνωτήριο. Το αποτέλεσμα… ρούχα μαλακά, μοσχοβολημένα και καθόλου ταλαιπωρημένα.

Παράλληλα με το FragranceDos τα ρούχα μας θα μοσχοβολάνε για πολύ καιρό! Πρόκειται για αρωματικά φιαλίδια που τοποθετούνται στο στεγνωτήριο και ρυθμίζοντας την ένταση του αρωματισμού, έχουμε ένα όμορφα αρωματισμένο φορτίο. Κυκλοφορούν ήδη 6 διαφορετικά αρώματα (Rose, Orient, Cocoon, Nature, Aqua, DryFresh) για όλες τις προτιμήσεις.

jenny.gr

Ακόμη, με το EcoSpeed, στεγνώνουμε τα ρούχα μας εξαιρετικά γρήγορα και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Η οικονομία και οι σύντομοι χρόνοι των προγραμμάτων συνθέτουν τον τέλειο συνδυασμό. Σε ένα πλήρες φορτίο, το EcoSpeed μπορεί να μειώσει τον χρόνο στεγνώματος κατά 20 λεπτά, ενώ με λίγα ρούχα περίπου κατά 10%.

Τέλος με την τεχνολογία EcoDry η Miele εγγυάται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και σύντομους χρόνους στεγνώματος. Το πατενταρισμένο σύστημα φιλτραρίσματος Miele και ο εναλλάκτης θερμότητας που δεν απαιτεί συντήρηση, αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά μεταξύ τους, αποτρέποντας τα χνούδια να μπλοκάρουν τη μονάδα συμπύκνωσης και να μειώσουν την απόδοση. Bέλτιστη οικονομία καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Ανακαλύψτε πώς θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη με τη σειρά συσκευών Modern Life εδώ

www.miele.gr