Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει την Avery Baker στη θέση της Προέδρου και Chief Brand Officer

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον Όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει τον διορισμό της Avery Baker ως Προέδρου και Chief Brand Officer, με ισχύ από τις 19 Νοεμβρίου 2020. Στο νεοσύστατο ρόλο, η Baker έχει παγκόσμια ευθύνη για τα προϊόντα και το μάρκετινγκ της μάρκας σε όλες τις κατηγορίες, τις περιοχές και τα κανάλια. Από τότε που εντάχθηκε στην Tommy Hilfiger το 1998, η Baker έχει διετελέσει πολλαπλούς ρόλους σε όλα τα παγκόσμια γραφεία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων Chief Marketing Officer και Chief Brand Officer. Στα μέσα του 2019, η Baker αποχώρησε από το ρόλο της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τώρα επιστρέφει στον οργανισμό για να συνεισφέρει στο επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στην εταιρεία, η Baker έχει συμβάλει στην εξέλιξη της TOMMY HILFIGER σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά luxury lifestyle brands στον κόσμο, ενώ η ίδια έχει ιστορικό ανάπτυξης και εφαρμογής στρατηγικών δημιουργίας εμπορικών σημάτων που οδηγούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

«Η Avery έχει μια βαθιά ευαισθησία για την κληρονομιά και το DNA του TOMMY HILFIGER κι έχει φέρει εις πέρας πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Martijn Hagman, Διευθύνων Σύμβουλος, της Tommy Hilfiger και PVH Ευρώπης. «Η δέσμευση για φιλόδοξο, στοχευμένο μάρκετινγκ βρίσκεται στο επίκεντρο του οράματός μας να αναδειχθούμε σε ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα με πραγματικό σκοπό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Avery πίσω στην οικογένεια της Tommy Hilfiger». «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τα brands έχουν την ευκαιρία και την ευθύνη να κάνουν τη διαφορά στη ζωή των καταναλωτών», δήλωσε η Baker. «Πιστεύω ότι η Tommy Hilfiger μπορεί να έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο ως εταιρεία που αγαπήθηκε τόσο για τις ενέργειές της όσο και για τα εξαιρετικά προϊόντα που προσφέρει. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω αυτό το νέο ταξίδι με τον Tommy, τον Martijn και τις ηγετικές μας ομάδες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική, καθώς εργαζόμαστε για να επιτύχουμε τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις μας σε κάθε περιοχή και να αλλάξουμε ουσιαστικά την εταιρεία από μέσα προς τα έξω».

Η Baker διορίστηκε Chief Brand Officer της εταιρείας το 2014 και ασχολήθηκε με τη δημιουργική και επιχειρηματική διαχείριση προκειμένου να προσφέρει ένα νέο όραμα, αξιοποιώντας ένα συνδυασμό ποπ κουλτούρας, μόδας, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Έχει καθοδηγήσει μετασχηματιστικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του TOMMYNOW – τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη "See Now, Buy Now" επίδειξη μόδας – ενώ έφερε ξανά στο φως τη 90s αισθητική των TOMMY JEANS, αξιοποιώντας την κληρονομιά της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, οι υψηλού προφίλ συνεργασίες που δημιουργήθηκαν με σημαντικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των Lewis Hamilton, Zendaya, Gigi Hadid, KITH και Vetements ενίσχυσαν τη σύγχρονη οπτική της μάρκας και προσέγγισαν μία νέα γενιά καταναλωτών.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits