UPDATE WHAT'S NEW

Η Philips και η Ζενεβιέβ προσκαλούν τους καταναλωτές στο διαγωνισμό Philips Home Fashion


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2020

 Η Philips και η Ζενεβιέβ προσκαλούν τους καταναλωτές στο διαγωνισμό Philips Home Fashion

Αυτή την ιδιαίτερη περίοδο όμως έχουμε ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας και να την προσαρμόσουμε στη νέα πραγματικότητα. Η Philips έρχεται με μια ιδιαίτερη και fashion πρόταση να προτρέψει τους καταναλωτές να αντιμετωπίσουν αισιόδοξα τη νέα αυτή πραγματικότητα και να την κάνουν πιο ευχάριστη.Πως;

Δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό fashion διαγωνισμό με ένα από τα πιο ανατρεπτικά και πολυσυζητημένα πρόσωπα της μόδας! Την Ζενεβιέβ Μαζαρί! Η Philips και η Ζενεβιέβ προσκαλούν τους καταναλωτές στο διαγωνισμό Philips Home Fashion.

jenny.gr

Οι καταναλωτές συμμετέχοντας στον διαγωνισμό θα μάθουν tips για το ντύσιμό τους μέσα στο σπίτι, την ευκολία χρήσης και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που έχει το σύστημα σιδερώματος PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips και θα μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να το κερδίσουν.

jenny.gr

Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω fb app https://philipshomefashion.gr/ όπου θα βλέπουμε 3 videos (για το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ) με τη Ζενεβιέβ να δίνει συμβουλές για το τι να φορέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και αν είμαστε στο σπίτι! Αφήστε λοιπόν τις πιτζάμες σας στην άκρη, νιώστε θεές με τα ρούχα σας και μπείτε στον Philips Home Fashion Διαγωνισμό!

jenny.gr