UPDATE WHAT'S NEW

Η Reebok λανσάρει το [Ree] Cycled Classic Leather Legacy


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2021

Η Reebok λανσάρει το [Ree] Cycled Classic Leather Legacy

Η Reebok λανσάρει για δεύτερη φορά την ανατρεπτική καμπάνια «Write Your Legacy», με τα νέα [Ree] Cycled Classic Leather Legacy, στρέφοντας αυτή τη φορά τη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα καθώς το πάνω μέρος των sneakers είναι κατασκευασμένο κατά 30% από ανακυκλωμένα υλικά.
Αντλώντας έμπνευση από εμβληματικά σχέδια του παρελθόντος και την running κληρονομιά των 70s, το [Ree] Cycled Classic Leather Legacy προσθέτει layers υλικών στο σχεδιασμό του, και εντυπωσιάζει μέσω του εκρηκτικού συνδυασμού παστέλ αποχρώσεων και των λεπτομερειών από suede, nylon και δέρμα.

jenny.gr

Η καμπάνια βασίζεται σε τρεις ‘Classics Collaborators’ από όλο τον κόσμο: Kickback (Βόρεια Αμερική), RAAH (Ευρώπη) και Youngmin Kang (Νότια Κορέα), οι οποίοι χρησιμοποιούν το τεράστιο ταλέντο τους αλλά και τις μοναδικές δημιουργίες τους για να ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινότητες που εκπροσωπούν. Ενώ τα μέσα με τα οποία δημιουργούν ποικίλλουν, το legacy τους παραμένει το ίδιο: μπορεί να μην μπορεί κανείς να αλλάξει τo παρελθόν, σίγουρα όμως μπορεί να δημιουργήσει το μέλλον.

Η Reebok και οι «Classic Collaborators» αναγνωρίζουν ότι το «πώς» αλλά και το «τι» δημιουργούμε τώρα, επηρεάζει σημαντικά το μέλλον μας. Ως εκ τούτου, η εκστρατεία γιορτάζει τη νέα collection [Ree] Cycled Classic Leather Legacy κατασκευάζοντας παπούτσια με γνώμονα ένα πιο βιώσιμο μέλλον.


Τα sneakers σχεδιάστηκαν επίσης, για να γιορτάσουν την κοινότητα: τα διαφορετικά υπόβαθρα, τις σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνουν όλη την κληρονομιά μας. Η σημασία της κοινότητας αλλά και η ικανότητα της να δημιουργεί θετική αλλαγή σε όσους έρχονται, είναι αυτό που κάθε ένας από τους «Classic Collaborators» πρεσβεύει και γιορτάζει.

TAGS