UPDATE WHAT'S NEW

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Ανανέωση συνεργασίας με την FrieslandCampina


1 Μαρτίου 2021

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα ποιοτικά προϊόντα της FrieslandCampina για την καθημερινή τους εξάσκηση


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες στον κόσμο μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ενώνουν ιδανικά τις ιδέες και τις δράσεις τους!


H κοινή πορεία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία έως τώρα και για αυτό συνεχίζεται με κοινή επιθυμία.


Η ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την πολυδιάστατη εταιρία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, παρέχει στους σπουδαστές και καθηγητές του τομέα Γαστρονομίας άριστα υλικά για εκπαίδευση, εξάσκηση και τελειοποίηση των πιάτων τους!


H στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει την τεράστια ευκαιρία στους σπουδαστές και αποφοίτους των τομέων Γαστρονομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων να συνεργαστούν με την κορυφαία εταιρία και αποκτήσουν μία τεράστια επαγγελματική εμπειρία.


Επιπλέον, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν τη δυνατότητα εκπαιδευτικής επίσκεψης στα πρότυπα εργοστάσια παραγωγής της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY σε όλη την Ελλάδα, εφόσον βέβαια τα επιτρέψουν οι συνθήκες.


Ταυτόχρονα, η σπουδαστική κοινότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα συμμετέχει ενεργά σε κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι δύο πλευρές.


H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της Royal FrieslandCampina, μιας από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με βαθιά παράδοση σχεδόν 150 χρόνων.


H FrieslandCampina Hellas προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, ΝΟΥΝΟΥ μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE, ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο στη χώρα με παρουσία σε 6 σημαντικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 95 σύγχρονες ειδικότητες που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, καθώς και ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης για αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.