UPDATE WHAT'S NEW

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Ανανέωση συνεργασίας με την PROVIL


9 Μαρτίου 2021

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα ποιοτικά προϊόντα της PROVIL για την καθημερινή τους εξάσκηση!

Η ανανέωση για μία ακόμη χρονιά της συνεργασίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με την πολυδιάστατη βιομηχανία τροφίμων PROVIL, σε επίπεδο πρόσθετων βελτιωτικών υλών τροφίμων και μπαχαρικών θα δώσει μία έξτρα νότα στα δημιουργικά πιάτα που ετοιμάζουν οι σπουδαστές μέσα στις υπερσύγχρονες κουζίνες – εργαστήρια τους.

H συνεργασία περιλαμβάνει ακόμα σεμινάρια και masterclasses υψηλού επιπέδου με καλεσμένους τα έμπειρα στελέχη της PROVIL, αλλά και εκπαιδευτική επίσκεψη - ξενάγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, η σπουδαστική κοινότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα συμμετέχει ενεργά σε κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι δύο πλευρές.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι απόφοιτοι Γαστρονομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στη συνεργαζόμενη εταιρία, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της PROVIL σε συνδυασμό με την εξαιρετική καθημερινή πρακτική στο πλευρό των διακεκριμένων Chef – εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελούν τα θεμέλια για τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών που θα ξεχωρίσουν στο χώρο της γαστρονομίας.

H PROVIL, με μακροχρόνια ιστορία τριών γενεών, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες με δραστηριότητα που εκτείνεται από τον χώρο της μαζικής εστίασης και του κρεοπωλείου έως τη βιομηχανία τροφίμων και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο στη χώρα με παρουσία σε 6 σημαντικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά Κρήτης και Ξάνθη. Σήμερα λειτουργούν περισσότερες από 95 σύγχρονες ειδικότητες που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα, καθώς και ετήσια προγράμματα εξειδίκευσης για αποφοίτους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.