UPDATE WHAT'S NEW

Η Ζώοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μπαίνει στη φυλακή και θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων μας


19 Μαρτίου 2021

ΖΕΗ

Τρία χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, τον Φεβρουάριο του 2018, έχει στειρώσει 45 γάτες από τις γυναικείες φυλακές.

jenny.gr

Σήμερα, η ΖΕΗ παρέλαβε τις πρώτες γάτες από τις ανδρικές φυλακές και τις μετέφερε για στείρωση στην κτηνίατρό της. Οι γάτες αποτελούν συντροφιά και κομμάτι της καθημερινότητας των έγκλειστων αυτών ανθρώπων που βρίσκουν μια παρηγοριά και μια ενασχόληση με τον τρόπο αυτό. Θέλησε, λοιπόν, να βοηθήσε ξανά, ώστε να μην αυξάνεται ανεξέλεγκτα ο πληθυσμός των γατιών, μιας και δεν υπάρχει εκεί πρόσβαση σε κτηνίατρο.

Πριν κάποιο καιρό, λοιπόν, οι εθελοντές δέχθηκαν μία κλήση και παράκληση για να βοηθήσουν στις στειρώσεις και μετά από συνεννόηση με την διοίκηση των φυλακών, αλλά και τον Δήμο Κορυδαλλού, άρχισαν από σήμερα να τρέχουν το project.

Σταδιακά η ΖΕΗ θα προσπαθήσει να στειρώσει περίπου 30 + γάτες και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.
Το κόστος στείρωσης για κάθε γάτα θα είναι 40€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, κάθε ποσό, μικρό ή μεγάλο, είναι σημαντικό για να μπορέσουν να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους.

jenny.gr

Η σημερινή κατάσταση τους έχει δέσει πλέον τα χέρια, καθώς δεν είναι σε θέση να κάνουν κάποιο μπαζάρ ή event για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Υπάρχουν μεγάλα χρέη προς τους κτηνιάτρους και τα περιστατικά δεν σταματούν. Συνεχώς βρίσκονται μπροστά σε ζώα διαλυμένα, άρρωστα και αβοήθητα. Η ΖΕΗ είναι εδώ για εκείνα παρά το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, χρειάζονται όμως τη βοήθεια μας. Έστω και ένα ευρώ είναι σημαντικό για εκείνα.

Αν θέλετε να βοηθήσετε στα έξοδα των στειρώσεων στις γάτες Κορυδαλλού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό τους λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία “ΓΑΤΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”. Οποιαδήποτε δωρεά, δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη, πάντα αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη. Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να δηλώνετε στην κατάθεση τα στοιχεία σας ώστε να σας ταχυδρομήσουν την απόδειξη σας. Η βοήθειά σας κάνει τη διαφορά!

Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
Όνομα δικαιούχου: Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237

Paypal: [email protected]