UPDATE WHAT'S NEW

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 των Marks & Spencer είναι εδώ


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 των Marks & Spencer είναι εδώ

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή των Marks & Spencer παρουσιάζει κλασικά και μοντέρνα items που συνδυάζουν μοναδικά την ποιότητα και το διαχρονικό στυλ. Ενισχύσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις με casual κομμάτια και κομψά, εποχιακά must-haves, σε χαρούμενα χρώματα και prints, με ανάλαφρα, καινοτόμα υφάσματα, για την Άνοιξη και όχι μόνο.
Το Denim παραμένει βασική επιλογή για τη σεζόν, αναβαθμίζοντας το casual ντύσιμο. Συνδυάστε τα ανοιξιάτικα M&S denim jacket με ψηλόμεσα jeans από BCI βαμβακερό ύφασμα βιώσιμης προέλευσης, με αυθεντικά washes και extra stretch.
Η εποχική χρωματική παλέτα της νέας συλλογής των Marks & Spencer διαθέτει αποχρώσεις soft-cream, χακί και cornflower blue, αλλά και αισιόδοξες ροζ και κόκκινες πινελιές που θα χαρίσουν μια νότα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σας.
Τα παλτό συνδυάζονται με casual hoodies, αέρινα φορέματα και άνετα παντελόνια, δημιουργώντας καθημερινά σύνολα, ιδανικά για αυτή την εποχή.

jenny.gr

Την άνοιξη που ξεκινά, σηματοδοτούν τα ανάλαφρα, σε διαχρονικές γραμμές, πανωφόρια που θα σας προσφέρουν την απόλυτη άνεση.
Οι single-breasted ζακέτες-παλτό της νέας συλλογής είναι η ιδανική επιλογή για τη μετάβαση στη νέα εποχή, συνδυάζοντας την αίσθηση της ζακέτας, με το στυλ που χαρίζει ένα βαμβακερό παλτό με υλικά βιώσιμης προέλευσης.
Τα Cashmilon™ πουλόβερ από εναλλακτικές ίνες, έχουν την εμφάνιση και την αίσθηση του κασμίρ, αλλά προσφέρονται σε μια πιο προσιτή τιμή. Η σειρά Cashmilon™ έχει σχεδιαστεί με την ειδική, Stay Soft τεχνολογία που διατηρεί τα πλεκτά μαλακά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας τον συνδυασμό ποιότητας και στυλ.

jenny.gr

Με τον ερχομό της άνοιξης, δεν θα αποχωριστούμε τα camo-blend παντελόνια, μία μοντέρνα επιλογή, με υλικά από Tencel™ lyocell και βαμβάκι, για μεγαλύτερη άνεση.
Η νέα συλλογή των Marks & Spencer προτείνει κομψά items για τον απόλυτο συνδυασμό ποιότητας και στυλ, για αυτή την Άνοιξη και για κάθε εποχή που θα ακολουθήσει.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή online στο www.marksandspencer.gr και στα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.

Δείτε τα ωραιότερα κομμάτια της συλλογής στη gallery που ακολουθεί: