UPDATE WHAT'S NEW

Lifebuoy. Ήρθε ο σύμμαχός μας για ολοκληρωμένη υγιεινή των χεριών


30 Μαρτίου 2021

Lifebuoy

Το Lifebuoy, μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες της ιστορίας, ήρθε για να γίνει καθημερινός μας σύμμαχος στην ολοκληρωμένη υγιεινή των χεριών. Μαζί του φέρνει, όχι μόνο μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων, αλλά την τεχνογνωσία και την ιστορία του, που από μόνες τους εξηγούν το πώς έχει βρεθεί στην κορυφαία θέση της προτίμησης των καταναλωτών, ως η Νο1 μάρκα σαπουνιού υγιεινής1.

Το Lifebuoy γεννήθηκε στη Βρετανία το 1894, σε μια εποχή που τη χώρα ταλαιπωρούσε επιδημία χολέρας. Δημιουργός του, ο εφευρέτης και ανθρωπιστής Ουίλιαμ Χέσκεθ Λέβερ, που σκέφτηκε να παρασκευάσει ένα προϊόν με αντιβακτηριδιακή δράση, ώστε να συμβάλει στη σωτηρία της ζωής των ανθρώπων. Το «σωσίβιο» (Lifebuoy), όπως το ονόμασε, έσωσε πολλές ζωές, συμβάλλοντας σημαντικά στο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τη σημασία της υγιεινής των χεριών για την αποφυγή μετάδοσης ασθενειών.

Η πορεία του, από τότε, είναι μια μοναδική ιστορία καινοτομίας και προσφοράς. Πολλοί μάλιστα το αποκαλούν προϊόν-θρύλο, τόσο για τις μοναδικές συνθέσεις του, όσο όμως και για τη διαχρονική αποστολή κοινωνικής ευαισθησίας που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, το Lifebuoy έχει εκπαιδεύσει 1 δις ανθρώπους, κυρίως παιδιά, σχετικά με το πλύσιμο των χεριών, σε μια εκστρατεία που έχει ήδη συμβάλει στην αλλαγή συμπεριφοράς μικρών και μεγάλων σε πάνω από 30 χώρες και είναι η μεγαλύτερη στο είδος της που έγινε ποτέ.

Με στόχο να «Συνεχίζουμε να αγγίζουμε», η σειρά των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

Υγρό κρεμοσάπουνο Total, με Θυμάρι και Έλαιο Πεύκου και Υγρό κρεμοσάπουνο Mild Care, με κρέμα για απαλή φροντίδα. Έχουν ουδέτερο pH για το δέρμα, περιέχουν αντιβακτηριδιακό συστατικό που βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων, καθώς και φυσικά ενυδατικά συστατικά που συμβάλλουν στην ενυδάτωση και την προστασία της επιδερμίδας από την ξηρότητα.

Αντισηπτικό gel χεριών, σε συσκευασία 50ml για να το έχουμε πάντα μαζί μας και 250ml με αντλία για το σπίτι και το γραφείο. Σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων και των εγκαψιδιωμένων ιών, ενώ περιέχει βιταμίνη Β3 και γλυκερίνη, η οποία βοηθάει στην ενυδάτωση και την προστασία από την ξηρότητα.

Μπάρα σαπουνιού που βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων. Περιέχει γλυκερίνη η οποία συμβάλλει στην ενυδάτωση και στην προστασία του φυσικού επιδερμικού φραγμού.

Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού με οινόπνευμα, που βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων και καθαρίζουν εντατικά.

Αναζητήστε τα σε καταστήματα λιανεμπορίου.

Lifebuoy #ΣυνεχιζουμεΝαΑγγιζουμε

Μάθετε περισσότερα για τη Νο1 μάρκα σαπουνιού στον κόσμο1, στα κανάλια μας:

https://www.facebook.com/LifebuoyGreece
https://www.youtube.com/watch?v=lDfJfbnHFeY

1 Σε πωλήσεις ανά μονάδα προϊόντος στο σύνολο των αγορών βάσει στοιχείων Nielsen. Διαθέσιμα στοιχεία τελευταίων 12 μηνών. Λεπτομέρειες διαθέσιμες στο https://www.lifebuoy.co.uk/No1.html ή κατόπιν επικοινωνίας. Εξαιρούνται τα αντισηπτικά χεριών και τα μαντηλάκια.