UPDATE WHAT'S NEW

Freebuds 4i: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei είναι must-have


Σύρμα Κιουπελόγλου

15 Απριλίου 2021

ασύρματα ακουστικά

Εδώ και έναν χρόνο που η πανδημία έχει κυριαρχήσει στις ζωές μας έχει αλλάξει πολλά, αν όχι τα πάντα. Μέσα σε αυτά, η καθημερινότητα, οι συνήθειες μας, τα πράγματα που επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται να κάνουμε. Ξαφνικά, οι μεγάλοι περίπατοι είναι η μόνη μας διαφυγή, οι δικοί μας άνθρωποι που μπορούμε να δούμε από κοντά έγιναν ελάχιστοι και έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για ψυχαγωγία. 

Έχετε πάθει ποτέ εξάρτηση με ένα αντικείμενο; Εγώ δηλώνω ένοχη. Συγκεκριμένα λατρεύω τα ασύρματα ακουστικά μου. Από τότε που τα ανακάλυψα στην αρχή αυτής της παράλογης περιπέτειας με τον ιό, η ζωή μου γέμισε μουσική και η σύνδεση μου με τους ανθρώπους έγινε πιο εύκολη κι διασκεδαστική. Οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής τα κάνουν must για όλους όσοι τον ακολουθούν. Η δική μου επιλογή είναι τα Huawei Freebuds 4i και παρακάτω θα σας αποκαλύψω τους 5 λόγους που δεν μπορώ να τα αποχωριστώ.

1. Ο καλύτερος σύμμαχος γυμναστικής

Φορώντας τα, μπορώ να γυμναστώ παρέα με την αγαπημένη μου μουσική χωρίς καλώδια που μπλέκονται και που με δυσκολεύουν στις κινήσεις μου. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνω την καλύτερη θέση για το κινητό μου και να αναρωτιέμαι αν θα γλιστρήσει από την τσέπη μου καθώς τρέχω ή που θα το ακουμπήσω για να κάνω τις ασκήσεις μου. 

2. Μου επιτρέπουν να κάνω τις επιλογές ψυχαγωγίας που θέλω

Τα ασύρματα ακουστικά με έχουν κυριολεκτικά σώσει στη καραντίνα καθώς σε ένα σπίτι γεμάτο κόσμο μπορώ να βλέπω την αγαπημένη μου σειρά ανενόχλητη και να απομονώνομαι από τον χαμό που επικρατεί τριγύρω. 

3. Απερίσπαστη τηλεργασία

Δουλεύοντας στο σπίτι μαζί με συγκατοίκους που επίσης βρίσκονται σε συνθήκες τηλεργασίας, και με παράλληλα Zoom calls να λαμβάνουν χώρα συνεχώς, μου δίνουν την δυνατότητα να εστιάζω στην δουλειά μου χωρίς παρεμβολές που με δυσκολεύουν ή διασπούν την προσοχή μου.

jenny.gr

4. Η καλύτερη παρέα στα μέσα μεταφοράς

Μέσα στους πολύβουους συρμούς του μετρό, η μουσική ή το podcast που ακούω φανατικά επιτέλους μπορούν να καλύψουν τα κλάματα παιδιών, τις φωνές των συνεπιβατών μου, τυχόν καυγάδες μεταξύ τους και μία πληθώρα ανεπιθύμητης φασαρίας.

5. Εμφάνιση και διακριτικότητα

Ο κομψός σχεδιασμός σε συνδυασμό με το μέγεθος τους εξασφαλίζουν την διακριτικότητα που χρειαζόμουν. Δεν είναι ορατά στους άλλους και δεν με κάνουν να δείχνω αλλόκοτη, όπως τα headphones ακουστικά που χρησιμοποιούσα προηγουμένως.

Τα Huawei Freebuds 4i ήταν εκείνα που ξεχώρισαν αμέσως κατά την έρευνα αγοράς μου χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Η καθημερινότητα μου όμως, και το πώς ταίριαξαν ιδανικά στις ανάγκες της, τα ξεχώρισαν και στην καρδιά μου. 

jenny.gr

Η οικονομική τιμή τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τους έδωσε μεγάλο προβάδισμα καθώς είναι τα φθηνότερα ανάμεσα στα καλύτερα ασύρματα ακουστικά που κυκλοφορούν. Σημαντικό είναι πως τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λογισμικά, συμπεριλαμβανομένων Android και iOS, οπότε δεν με περιορίζουν σε προϊόντα μόνο του συγκεκριμένου brand, ενώ μία αλλαγή συσκευής για οποιονδήποτε λόγο δεν ισούται και με την αγορά νέων ασύρματων ακουστικών. 

Άλλο ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς που πληρούν, είναι η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Tα Huawei FreeBuds 4i, παρά το μικρό τους μέγεθος, διαθέτουν μπαταρία  μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί τόσο, όσο την χρειάζομαι. Υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων, ενώ με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης, η οποία έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή τις 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Η δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης που διαθέτουν, καθώς 10 λεπτά φόρτισης τους εξασφαλίζει διάρκεια 4 ωρών, δίνει τέλος στο αγχωτικό: «θα μείνω από μπαταρία»!

jenny.gr

Το αγαπημένο μου όμως χαρακτηριστικό, αυτό που όπως σας είπα, με έχει σώσει στα μέσα μεταφοράς ή στις συνθήκες τηλεργασίας ενός ζωντανού σπιτιού με παιδιά που φωνάζουν και άλλα μέλη της οικογένειας που εργάζονται επίσης ή πηγαινοέρχονται, είναι το Active Noise Cancellation.

Τι σημαίνει όμως, αυτό στην πράξη και πώς μπορεί να αλλάξει και τη δική σας ζωή; Θα σας εξηγήσω αμέσως. Τα Huawei FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Ο αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου (Noise Cancellation) έχει αναπτυχθεί με βάση τις συνθήκες θορύβου που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, τις δημόσιες συγκοινωνίες, έναν σιδηροδρομικό σταθμό, ένα γραφείο ή κάποιο άλλο μέρος με «βαβούρα». 

jenny.gr

Τώρα θα μου πείτε κι αν συμβεί κάτι, μπορώ να είμαι συνέχεια απομονωμένη; Δεν χρειάζεται καθώς τα ασύρματα αυτά ακουστικά διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Awareness Mode, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε το περιβάλλον χωρίς να βγάλουν τα ακουστικά. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το ακουστικό, τα HUAWEI Huawei 4i θα περάσουν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode, και αντιστρόφως.

Το καλύτερο όμως, το άφησα για τέλος. Αυτό το διάστημα και μέχρι της 18 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μπορείτε κι εσείς να βρείτε την καταπληκτική προσφορά της Huawei και να πάρετε δώρο με την αγορά των ασύρματων ακουστικών τα Huawei Freebuds 4i, ένα Huawei Band 4 με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2). Το «έξυπνο» αυτό band θα γίνει σύμμαχός σας σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης, ενώ σε συνδυασμό με τα Freebuds 4i, θα απογειώσει τις προπονήσεις σας. Μην τα χάσετε λοιπόν, και απολαύστε απερίσπαστοι την ομορφιά της ζωής, παραμένοντας ταυτόχρονα συνδεδεμένοι, όπως εσείς το επιθυμείτε!

jenny.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: Huawei Mobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr