UPDATE WHAT'S NEW

MustelaBabiesWin: Νέος Διαγωνισμός από τη Μustela® με μεγάλα δώρα CYBEX!


13 Απριλίου 2021

MustelaBabiesWin

H Mustela®, ο ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού δέρματος, για πάνω από 70 χρόνια, διοργανώνει σε συνεργασία με την CYBEX, τη βραβευμένη εταιρία στον χώρο των βρεφικών και παιδικών ειδών, τον πιο “babieswin” διαγωνισμό!

O διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 12 Απριλίου μέχρι τα μέσα του Ιουλίου 2021 και προσφέρει μοναδικά, πλούσια δώρα CYBEX στη λήξη του, καθώς και δώρα Mustela® σε όλη τη διάρκεια του.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να αναζητήσουμε μία από τις ειδικές συσκευασίες Mustela® στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό!

Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκοντας τους μοναδικούς κωδικούς στις ειδικές συσκευασίες με τη σήμανση «Mεγάλος Διαγωνισμός Mustela®» θα μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με δυο τρόπους:

• Με τον ειδικό μηχανισμό Instant Win, να δουν άμεσα αν κέρδισαν προϊόντα Mustela® αξίας 50€

• Με κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού για 3 μεγάλα ΔΩΡΑ από τη CYBEX: Καρότσι Balios S 2-in1, Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas S-FIX, Μάρσιππος BEYLA.TWIST

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει μέσω του ειδικού site www.mustelababieswin.gr, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, καταχωρώντας τον αναγραφόμενο κωδικό στο ειδικό πεδίο και να ανατρέξουν σε χρήσιμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα οι όροι του διαγωνισμού και τα διαθέσιμα δώρα.

Για μία ακόμα φορά η Mustela® είναι δίπλα στους γονείς, χάρη στα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα με συστατικά φυσικής προέλευσης, προσφέροντας παράλληλα και πλούσια δώρα που θα κάνουν να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα με το μωρό μας!