UPDATE WHAT'S NEW

Το Skip στηρίζει το Κοινωνικό Πλυντήριο Χανίων


14 Απριλίου 2021

Το Skip στηρίζει το Κοινωνικό Πλυντήριο Χανίων

Το Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων στηρίζει από αυτό το μήνα η Unilever, αναλαμβάνοντας τον δωρεάν εφοδιασμό του με απορρυπαντικά Skip για έναν χρόνο.   

Πρόκειται για μια κοινωνική δομή, που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, με πρωτοβουλία του Δήμου της πόλης, και προσφέρει ποικιλία παροχών στους πλέον ευάλωτους πολίτες της. 

Αποδεχόμενη εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής με χαρά, όπως δήλωσε, τη δωρεά της Unilever, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κυρία Ελένη Ζερβουδάκη, πρόσθεσε χαρακτηριστικά:  «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία η οποία είναι αρωγός στο έργο μας, υποστηρίζοντας ευάλωτες ομάδες του Δήμου Χανίων. Η στήριξή της σε δράσεις που προωθούν την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά, αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν το αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης που τη διέπει». 

jenny.gr

Το Skip διαθέτει μεγάλη εμπειρία αντίστοιχων δομών καθώς, από το 2016, έχει δημιουργήσει το Κοινωνικό Πλυντήριο στην Αθήνα, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων. Το 2020 εγκαινίασε το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip στη Θεσσαλονίκη –και εκεί με τη συνεργασία του Δήμου της πόλης- ενώ, εκτός από τις δυο αυτές σταθερές δομές, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip λειτουργεί και ως κινητή μονάδα σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως ήταν οι καταστροφές σε Μάνδρα, Μάτι και Κινέτα, καθώς και πρόσφατα ο σεισμός στη Θεσσαλία.   

jenny.gr

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής ευθύνης του Skip που σχεδιάστηκε για να προσφέρει δωρεάν «πλύσεις αγάπης» σε ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη. Ήδη, το Κοινωνικό Πλυντήριο Skip, με μότο #SkipTousDiaxorismous, έχει προσφέρει πάνω από 190.000 πλύσεις αγάπης και έχει πλύνει περισσότερους από 1.500 τόνους ρούχων συνανθρώπων μας. Γιατί, για το Skip κανείς μας δεν είναι ίδιος με τον άλλο, αλλά όλοι είμαστε το ίδιο ξεχωριστοί και χρειαζόμαστε την ίδια φροντίδα.