UPDATE WHAT'S NEW

LÄSSIG: ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΑΥΛΑΙΑ στις ΝΕΕΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ


16 Απριλίου 2021

LÄSSIG

Η καθημερινή ζωή με ένα μωρό απαιτεί πολλά από τους γονείς. Συχνά επιθυμούν να έχουν περισσότερα από δύο χέρια για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που τους κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η Γερμανική LÄSSIG αναγνωρίζει αυτές τις καταστάσεις και δημιουργεί τσάντες για νέες μαμάδες και μπαμπάδες ανταποκρινόμενη στη σύγχρονη εποχή και στις καθημερινές απαιτήσεις τους. Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις νέες ανοιξιάτικες προτάσεις της.

LÄSSIG Urban backpack μια τσάντα αλλαγής πλάτης απλή σε σχεδιασμό, από οικολογικά υλικά, μοντέρνα και με λιτή εμφάνιση. Το υψηλής ποιότητας εξωτερικό υλικό της και τα πολλά αξεσουάρ που διαθέτει αδιαβροχοποιημένο στρωματάκι αλλαγής, αποσπώμενη θήκη για μπουκάλια, άγκιστρα για το καρότσι και μια μικρή τσάντα για μικροαντικείμενα, θα κάνει τη βόλτα σας πρακτική και άνετη, εφόσον είστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα. 

jenny.gr

LÄSSIG Conversion Buggy Bag ένα νέο, καινοτόμο προϊόν αυτό το όμορφο και πρακτικό organiser για το καρότσι μπορεί να φορεθεί και στην πλάτη ως backpack και διαθέτει χώρους για ότι χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας με το μωρό, με η χωρίς καρότσι!

Συνδυαζόμενο με το αντίστοιχο τσαντάκι αλλαγής, μετατρέπεται σε μια πρακτική τσάντα αλλαγής για εύκολες μετακινήσεις.

Διατίθενται σε δύο αποχρώσεις: Anthracite και Tinted Spots.    

#trikiklo
 

#happychildren
 

#inspiredparents