UPDATE WHAT'S NEW

Πόσο πιο Λαμπρές ιδέες για δώρα;


The Jennettes

19 Απριλίου 2021

COFFEE ISLAND

Συνδύασε τους υπέροχους καφέδες και τα limited πασχαλινά προϊόντα και δημιούργησε μοναδικά δώρα για μοναδικούς ανθρώπους. Ανακάλυψέ τα όλα μέσα στο πασχαλινό digital περιβάλλον www.coffeeisland.gr/easter 

Η αγαπημένη περίοδος του Πάσχα πλησιάζει και η ομάδα της Coffee Island σε καλεί να διαλέξεις τα αρώματα και τις γεύσεις και μέσα από όμορφους συνδυασμούς, να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό δώρο για τον δικό σου μοναδικό άνθρωπο. 

jenny.gr

Πάντα με πρωταγωνιστή τον καφέ, μια limited σειρά προϊόντων, που μυρίζει παράδοση, έρχεται στα καταστήματα της αλυσίδας, σε πανέμορφες συσκευασίες, «ντυμένες» στις πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι, τα κλασικά μπισκοτάκια πορτοκαλιού αλλά και τα λουκουμάκια με τεντούρα – το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας που ευωδιάζει κανέλλα και γαρύφαλλο - έρχονται να «ξυπνήσουν» αγαπημένες μνήμες και να συνοδεύσουν, ιδανικά τις γεύσεις και τα χαρμάνια του καφεκοπτείου.  Δοκίμασε να τις συνδυάσεις με τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ ή με τον επίσης limited αρωματικό καφέ φίλτρου φουντούκι, κανέλα, βανίλια. Ανακάλυψέ τα όλα και χάρισε στους αγαπημένους σου ή στον εαυτό σου, παραδοσιακές στιγμές απόλαυσης που μοσχοβολούν Πάσχα.

jenny.gr

 
Από τις πασχαλινές αφίξεις δε θα μπορούσε να λείπει η συλλεκτική κούπα. «Ντυμένη» με υπέροχα pastel χρώματα και ένα ανοιξιάτικο μοτίβο, συμπληρώνει ιδανικά τις προτάσεις δώρων. 

Στείλε δώρα στους αγαπημένους σου!

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να στείλεις το δώρο σου, οπουδήποτε ανά την Ελλάδα. Με την υπηρεσία Coffee Mates (μέσα από coffeeIsland.gr ή το MyCoffeeIsland App) η πασχαλινή, χρωματιστή συσκευασία θα φτάσει μαζί με τις προσωπικές σου ευχές και την αγάπη σου σε όποιο σημείο επιλέξεις. 

jenny.gr

Το πασχαλιάτικο σκηνικό της Coffee Island έρχεται να συμπληρώσει το www.coffeeisland.gr/easter , ένα όμορφο digital περιβάλλον που θα σε ταξιδέψει στα ήθη και τα έθιμα ανά την Ελλάδα, θα χαρίσει δώρα μέσα από διαγωνισμούς και quiz και θα φτιάξει το ανοιξιάτικο background των meetings σου! 

Γιατί Πάσχα και Coffee Island πάνε μαζί!

(Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Coffee Island είναι πιστοποιημένα με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης  “Covid Shield” από την TUV AUSTRIA).