UPDATE WHAT'S NEW

Toi & Moi: Ρούχα αγάπης και πάλι με χαμόγελο


The Jennettes

21 Απριλίου 2021

Toi & Moi: Ρούχα αγάπης και πάλι με χαμόγελο

Ή Toi & Moi υπερκαλύπτει για ακόμα μία φορά τις ανάγκες ρουχισμού τον 97 εφήβων κοριτσιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού και μας καλέί ξανά να στηρίξουμε τον σκοπό της. Τα χαμόγελα δεν θα έπρεπε να σταματούν ποτέ για κανένα παιδί για αυτό και η Toi & Moi συνεχίζει να τα προσφέρει απλόχερα με συνέπεια ευθύνη και ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Μετά την εξαιρετική απήχηση της πρόσφατης χριστουγεννιάτικης προσφοράς της εταιρείας στον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού η Τοι &Μoi επαναλαμβάνει την ενέργεια σκοπεύοντας να υπερκαλύψει και πάλι τις ανάγκες ένδυσης του 97 εφήβων κοριτσιών που μεγαλώνουν και στα 11 σπίτια του οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο η δημοφιλής ελληνική εταιρεία ένδυσης καλεί ξανά το κοινό να στείλει το μήνυμα «ΤΟΙΜΟΙ» στο πενταψήφιο 19810 με χρέωση 2,48 ευρώ, με σκοπό όλα τα έσοδα από τα μηνύματα να διατεθούν στον οργανισμό το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Toi & Moi έχει ήδη προσφέρει στα κορίτσια όλα όσα χρειάζονται ανεξάρτητα από το συνολικό αριθμό μηνυμάτων που θα σταλούν παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για προσφορά, κοινωνική ευθύνη και πολλά χαμόγελα σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

*χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας