UPDATE WHAT'S NEW

H weDo/ Professional γιορτάζει την Ημέρα της Γης προτείνοντας μικρές αλλαγές, με μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον.


22 Απριλίου 2021

H weDo/ Professional γιορτάζει την Ημέρα της Γης προτείνοντας μικρές αλλαγές, με μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Η weDo/ Professional είναι ένα brand με οικολογική συνείδηση και θετική δράση που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα μαλλιών τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών, του σώματος, αλλά και του πλανήτη μας. Η φιλοδοξία μας είναι να προσκαλέσουμε τους ανθρώπους να ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Έτσι, με αφορμή την Ημέρα της Γης, η ομάδα #wedo_act προτείνει 6 απλές, καθημερινές δεσμεύσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ο καθένας ξεχωριστά αυτόν τον Απρίλιο, αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα :

1. Μειώστε την κατανάλωση πλαστικού
2. Προσέχετε τη χρήση του νερού
3. Επαναχρησιμοποιήστε υλικά
4. Ανακυκλώστε
5. Προτιμήστε φυτικά γεύματα
6. Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακά σας

Η συνεργασία weDo/ με τον βιώσιμο σύνδεσμο Klimawiese, έναν οργανισμό στη Γερμανία που σχεδιάζει εκ νέου περιοχές αγρανάπαυσης και τις μετατρέπει σε παραδοσιακούς οπωρώνες, και η δημιουργία Giphy του brand στο Instagram και TikTok που κυκλοφόρησαν ειδικά για να ενισχυθεί η ενημέρωση για την Ημέρα της Γης, είναι μερικές από τις ενέργειες που θα εφαρμοστούν κατά τους εορτασμούς στις 22 Απριλίου.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για συμβουλές οικολογικής διαβίωσης έως και συμβουλές φυσικής περιποίησης των μαλλιών σας, μπείτε εδώ και στο επίσημο site weDo/.


Ακολουθήστε το brand στο Instagram @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ.
Φυσική περιποίηση μαλλιών**. Vegan. Ανακυκλώσιμη.

**από 93 έως-99,7% συστατικά φυσικής προέλευσης ανάλογα το προϊόν