UPDATE WHAT'S NEW

Δύο μοναδικές προτάσεις από τη Serkova Crystal Pure για απολαυστικά απογεύματα με φίλους


27 Απριλίου 2021

Δύο μοναδικές προτάσεις από τη Serkova Crystal Pure για απολαυστικά απογεύματα με φίλους

Η άνοιξη είναι στο peak της, η διάθεσή μας αλλάζει και η ανάγκη μας για μοναδικές στιγμές με φίλους και δροσερά cocktails είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Bloody Mary ή Crystal Martini; Δυο iconic προτάσεις cocktail από τη Serkova Crystal Pure έρχονται για να φτιάξουν ακόμα περισσότερο έρχονται τη διάθεσή σου. 

jenny.gr

Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρεις στο kit της Serkova Crystal Pure και δημιούργησε απολαυστικά Bloody Marys ή Crystal Martinis για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καλό Πάσχα!

Ανακάλυψε τον κρυστάλλινο κόσμο της Serkova Crystal Pure στο https://serkova.com/
#SerkovaCrystalPure

Για τη Serkova Crystal Pure 

H Crystal Pure είναι η premium vodka που ήρθε να ολοκληρώσει τη σειρά Serkova, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του ονόματος Serkova. Αποτέλεσμα δεκαπλής απόσταξης, η Serkova Crystal Pure διαθέτει τέλεια ισορροπία, πλούσια ένταση αλκοόλ και απαλή, εκλεπτυσμένη γεύση, ενώ αφήνει βελούδινη επίγευση. Η κρυστάλλινη υφή της δεν είναι καθόλου τυχαία. Η σύνθεσή της είναι από 100% σιτάρι και για τη δημιουργία της επιλέγεται πάντα η καλύτερη πρώτη ύλη που αποτελεί το πιο σημαντικό συστατικό για υψηλή ποιότητα.

Η πολυτέλεια και η καθαρότητα αντικατοπτρίζονται και στη φιάλη της, που τραβάει τα βλέμματα με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, αμμοβολισμένη επιφάνεια και λεπτομέρειες διαφάνειας. Όπως και η ίδια η Crystal Pure, έτσι και η φιάλη είναι μια αποκάλυψη ποιότητας, αυθεντικότητας και δυναμισμού.