UPDATE WHAT'S NEW

«Nature's Most Perfect Water»: Αυτό είναι το νερό που έχει ξεχωρίσει παγκοσμίως


21 Μαΐου 2021

«Nature's Most Perfect Water»: Αυτό είναι το νερό που έχει ξεχωρίσει παγκοσμίως

Αν το νερό σημαίνει ζωή, το μεταλλικό νερό εξαιρετικής ποιότητας σημαίνει μια πιο υγιεινή ζωή. Το νερό ενώ αποτελεί απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την υγειά του ανθρώπου, η εύκολη πρόσβαση σε αυτό μας κάνει να το θεωρούμε δεδομένο με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης. 

Έχει χαρακτηριστεί ως «λίκνο της ζωής», διότι είναι απαραίτητο σε όλες τις βιοχημικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στο σώμα μας. Τα οφέλη της επαρκούς ενυδάτωσης είναι πολλά και σημαντικά, μιας και το νερό συμμετέχει στη δομή αλλά και στη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, στη σύσταση του αίματος, αλλά και στην προστασία διαφόρων ιστών του σώματος. Ακόμη, βοηθά στην σωστή πέψη και στην απώλεια βάρους.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό το νερό που πίνουμε να λειτουργεί ως «προστάτης» μας, να γνωρίζουμε όλα τα συστατικά του, τις ωφέλειές του και τα προτερήματά του σε σχέση με τα υπόλοιπα νερά της αγοράς.

Το AQUA Carpatica είναι «το νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη» και δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα έτσι, καθώς πληροί όλα τα κριτήρια ποιότητας ενός άξιου και μοναδικά καλού φυσικού μεταλλικού νερού. Παραμένει αναλλοίωτο, αγνό και αμόλυντο εδώ και αιώνες, χωρίς πρόσθετα, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητό ανθρακικό νάτριο ή επεξεργασία. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι το φυσικό μεταλλικό νερό.

Σχετικά με την προέλευσή του

Στα Καρπάθια Όρη, σε ένα από τα τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης, βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Από αυτές τις παρθένες πηγές αναβλύζουν τα μοναδικά μεταλλικά νερά AQUA Carpatica: Το AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Πρόκειται για μια περιοχή πραγματικά παρθένα, ανέγγιχτη από τον πολιτισμό, τη γεωργία, τη βιομηχανία και γενικώς οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι πηγές βρίσκονται καλά κρυμμένες, μέσα σε δάση από έλατα, πεύκα και ερυθρελάτες, απομονωμένες από οποιαδήποτε ανθρώπινη ή βιομηχανική δραστηριότητα.

Αυτή η περιοχή με τα ατελείωτα, αειθαλή δάση και την πυκνή, βλάστηση, αποτελεί το τέλειο κρησφύγετο για αμέτρητα ελάφια. Προσφέρει, επίσης, καταφύγιο αποτελεί καταφύγιο για τον μεγαλύτερο αριθμό αρκούδων σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και άλλων αγρίων ζωών.

Πλούσιο σε φυσικά μεταλλικά στοιχεία, ισορροπημένο pΗ, υπέροχη γεύση και μηδέν Νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο Μεταλλικό νερό), και σχεδόν μηδέν νιτρικά (το Φυσικό Μεταλλικό νερό), το AQUA Carpatica αποτελεί ένα θαύμα της παρθένας φύσης που είναι ιδανικό για τα παιδιά, τις έγκυες και τους λάτρεις ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ εμφιαλώνεται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Συνίσταται σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση και σε άτομα που ακολουθούν διατροφή πτωχή σε Νάτριο, προσφέρει ενυδάτωση, διευκολύνει την πέψη, ενώ δεν αφήνει καμία πικρή ή αλμυρή επίγευση.

Ακόμη, το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι φυσικά και όχι τεχνητά αεριούχο, γεγονός που οφείλεται στο ότι στη γεωλογική δομή των Καρπαθίων υπάρχουν αρχαία και μη-ενεργά, πλέον, ηφαίστεια. 

Και επειδή τo AQUA Carpatica σκέφτεται και φροντίζει όλους, η συσκευασία του είναι ιδανική και για τα μικρά παιδιά, με σκοπό να τα διευκολύνει και να προλαμβάνει.... ατυχήματα!

Το ειδικό και μοναδικό στόμιο της φιάλης Kids εμποδίζει την υπερχείλιση και έτσι το νερό δεν χύνεται πάνω στα ρουχαλάκια του παιδιού, όταν αυτό πίνει από την φιάλη. Χάρη σ’ αυτό το ειδικά σχεδιασμένο στόμιο ασφαλείας, αλλά και στα παιχνιδιάρικα σχέδια της φιάλης, το ΑQUA Carpatica Kids κάνει την κατανάλωση νερού εύκολη και διασκεδαστική για κάθε παιδί. Η φιάλη σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να κρατηθεί με ευκολία και ασφάλεια ακόμη και από τα πιο μικρά, παιδικά χεράκια.

Γνωρίζετε τον κίνδυνο με τα νιτρικά;

Τα νιτρικά άλατα είναι ευεργετικά για τα φυτά, αλλά τοξικά και βλαβερά για τον άνθρωπο, ενώ πρόκειται για τοξικές μολυσματικές ουσίες που υπάρχουν σαν ίχνη στο νερό που πίνουμε.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιπέδων νιτρικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και των διαφόρων προβλημάτων υγείας στα νεογέννητα. Σε αυτά περιλαμβάνονται το σύνδρομο κυάνωσης των βρεφών, οι σχιστίες (π.χ. λαγόχειλο), τα προβλήματα στο νευρικό σωλήνα (νωτιαίο μυελό) και η δυσπλασία των άκρων.

Οι γυναίκες που εγκυμονούν ή προσπαθούν να μείνουν έγκυες θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση νερού που έχει μολυνθεί με νιτρικά άλατα. Τα μωρά, ειδικά κάτω των έξι μηνών, μπορεί να αρρωστήσουν σοβαρά εάν εκτεθούν σε υψηλά επίπεδα νιτρικών αλάτων. 

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα συστατικά που περιλαμβάνονται μέσα στο νερό που πίνουμε και κατ' επέκταση να αποφεύγουμε τα νιτρικά. Επομένως, τα νερά που περιέχουν μηδέν ή σχεδόν μηδέν νιτρικά, αποτελούν μια ιδανική επιλογή για ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες. 

Καθώς τα προβλήματα με το πόσιμο νερό των πόλεων είναι πολλά οι καταναλωτές έχουν δυο επιλογές πέρα από το νερό της ύδρευσης: Τα φίλτρα και το εμφιαλωμένο νερό.

Με τα μηχανικά φίλτρα, μειώνεται το φορτίο σε ανεπιθύμητα στερεά και μικροβιολογικές ενώσεις, αλλά δεν μπορούν να αποκλείσουν την χημική μόλυνση σε νιτρικά, τα οποία είναι σε μορφή ιόντων και δεν περιορίζονται με μηχανικά φίλτρα. 

Από την άλλη, τα επεξεργασμένα νερά, τα λεγόμενα purified/processed waters, περιορίζουν μεν τα νιτρικά αλλά αποκλείουν ταυτόχρονα τους ηλεκτρολύτες από το νερό τους, καθώς η ώσμωση αποκλείει αναγκαστικά από την σύνθεση του νερού και τα θετικά του στοιχεία (ηλεκτρολύτες και μεταλλικά στοιχεία όπως το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο).

jenny.gr

Η αντικειμενική πραγματικότητα και αξία του AQUA Carpatica επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, όπου παρουσιάζεται γίνεται αμέσως ανάρπαστο και αγαπητό, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός των μπουκαλιών, η ευχάριστη γεύση, τα σημαντικά του οφέλη για την υγεία και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον, το καθιστούν αναμφίβολα, το «Αγνότερο Νερό της Φύσης».