UPDATE WHAT'S NEW

Βάλτε κι εσείς meeting με τη μαμά σας για να της χαρίσετε την πιο όμορφη έκπληξη


Σύρμα Κιουπελόγλου

7 Μαΐου 2021

mother
Η γιορτή της μητέρας είναι προ των πυλών αφού η Κυριακή 9 Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μαμάδες... Σε όλα εκείνα τα πλάσματα που μας έφεραν στον κόσμο και έκτοτε με πινέλα και χρώματα ζωγραφίζουν καθημερινά τον δικό μας Παράδεισο!

Η γιορτή της μητέρας είναι προ των πυλών αφού η Κυριακή 9 Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μαμάδες... Σε όλα εκείνα τα πλάσματα που μας έφεραν στον κόσμο και έκτοτε με πινέλα και χρώματα ζωγραφίζουν καθημερινά τον δικό μας Παράδεισο!

Αν ποτέ δεν έχουμε χρόνο για εκείνες και τις ανησυχίες τους, αν αφήνουμε αναπάντητες τις κλήσεις τους, δεν είναι γιατί δεν τις σκεφτόμαστε αλλά είναι γιατί ξέρουμε πως πάντα θα είναι εκεί για εμάς και πάντα θα μπορούμε να γυρνάμε σε εκείνες και την ζεστή αγκαλιά τους όποτε το χρειαστούμε.

Όμως, η ζωή προχωρά πιο γρήγορα από ό,τι νομίζουμε και τα πέντε λεπτά που δεν τους χαρίσαμε, γίνονται σημαντικές στιγμές που χάσαμε μαζί τους. Γι’αυτό λοιπόν, ενθουσιάστηκα με την φετινή ιδέα του Κωτσόβολου και ήξερα αμέσως ότι είναι κάτι που έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας.

Φέτος, η εταιρεία Κωτσόβολος βάζει στο ημερολόγιο όλων μας, ξεκινώντας από τους εργαζόμενους της, ένα μισάωρο ραντεβού με τη μαμά μας. Την Παρασκευή 7 Μαΐου από τις 10:00 μέχρι τις 10:30 βγαίνουμε από τα zoom meetings μας και παίρνουμε τηλέφωνο τη μαμά μας ή αξιοποιούμε τον χρόνο αυτό για να της ετοιμάσουμε την τέλεια έκπληξη για την ημέρα της. Πιστέψτε με, εσείς θα χαρείτε περισσότερο από εκείνη!

Μοιραστείτε λοιπόν, αυτήν την όμορφη σκέψη με τον Κωτσόβολο μαζί με το #meetingμετημαμά και γεμίστε τις οθόνες με αγάπη και θετική ενέργεια.