UPDATE WHAT'S NEW

MUSA Collection: Η βιώσιμη συλλογή που θα αναδείξει την προσωπικότητα μας


The Jennettes

7 Μαΐου 2021

MUSA Collection: Η βιώσιμη συλλογή που θα αναδείξει την προσωπικότητα μας

Η MUSA Collection είναι ένα premium Ελληνικό βιώσιμο και ηθικό brand ρούχων και αξεσουάρ.
Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από την Νάσια Φιλιππίδη, η οποία ύστερα από χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό, όπου ασχολήθηκε με τον χώρο του μάρκετινγκ και την βιωσιμότητα στον τομέα της μόδας, δημιούργησε την MUSA με στόχο να εφαρμόσει τις αρχές της βιώσιμης και ηθικής μόδας, αλλά και να δώσει μία διαφορετική οπτική σχετικά με το πως και τι αγοράζουμε, καθώς και τι επιλέγουμε να αγγίζει το σώμα μας.

jenny.gr

Το όνομα MUSA είναι εμπνευσμένο από τις 9 Μούσες της Ελληνικής μυθολογίας, με την κάθεμια από αυτές να έχει το δικό της statement και την δική της προσωπικότητα. Έτσι και η MUSA ως brand, μέσα από την συλλογή της, στοχεύει στο να αναδείξει την μοναδική προσωπικότητα που έχει καθένας μας, την οποία πρέπει να αγκαλιάζει και να τολμά να αναδεικνύει.

jenny.gr

Οι αξίες της είναι: Βιωσιμότητα. Ενδυνάμωση. Ηθική.

Η MUSA βασίζεται στο minimal capsule wardrobe philosophy, που σημαίνει λίγα, ποιοτικά κομμάτια, με διαχρονικό χαρακτήρα που το ένα συμπληρώνει το άλλο και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ δημιουργώντας πολλά διαφορετικά στυλ.

Η συλλογή σχεδιάζεται αποκλειστικά από την ομάδα της MUSA. Τα υφάσματα τα προμηθεύεται από Ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ για την παραγωγή συνεργάζεται με μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελληνική κοινότητα και οικονομία.

jenny.gr

Η καλοκαιρινή collection της ονομάζεται [|Elysian|= beautiful/creative/peaceful] , και αποτελείται από κομμάτια που έχουν φτιαχτεί από φυσικά και βιώσιμα υφάσματα και στοχεύει στο να μας εμπνεύσει να “φοράμε τον εαυτό μας”, και να αναδεικνύουμε το προσωπικό μας statement. Αυτό πιστεύει η MUSA πως είναι και η αρχή της βιώσιμης και ηθικής μόδας.

jenny.gr

Μπορείτε να ανακαλύψετε την νέα συλλογή, αλλά και να ενημερωθείτε για το πως εφαρμόζει η MUSA την βιώσιμη και ηθική μόδα στο www.musacollection.gr & instagram/FB: @musacollectiongr