UPDATE WHAT'S NEW

Summer Collection 2021: H Miss Beachy υποδέχεται το καλοκαίρι πιο μοδάτη από ποτέ


The Jennettes

19 Μαΐου 2021

Summer Collection 2021: H Miss Beachy υποδέχεται το καλοκαίρι πιο μοδάτη από ποτέ

Μια ανάσα πριν τον Ιούνιο, η Miss Beachy αποκαλύπτει τη νέα fashion forward συλλογή μαγιό που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν ποιοτικά κομμάτια τα οποία θα συνθέσουν τα πιο στυλάτα και εντυπωσιακά summer looks για την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Το βασικό μότο της φετινής κολεξιόν δεν είναι άλλο από το mix and match”, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για day to night εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Δημιουργήστε έτσι ένα city chic look σετάροντας τα κατάλληλα κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στυλιστικά στις ημερήσιες εξορμήσεις σας στις κοντινές παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας ή στις πισίνες των boutique hotels του κέντρου της πόλης, προσθέστε τα απαιτούμενα weekend vibes επιλέγοντας το swimwear που θα φορέσετε στις αγαπημένες σας πλαζ στον Αργοσαρωνικό, βάλτε όσο το δυνατόν περισσότερο summer heat στο look σας όταν θα επισκεφτείτε τα beach bars στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου και υπογράψτε με τον πιο beach glam τρόπο τις εμφανίσεις σας στους ερημικούς κολπίσκους των αγαπημένων σας προορισμών στην άγονη γραμμή.

jenny.gr

Beyoncé at the 2005 Academy Awards. 

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαγιό, τα οποία είναι φτιαγμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, μπορείτε να επιλέξετε τριγωνάκια, τοπ με έναν ώμο ή ακόμα και με μανίκια, με χιαστί πλάτη ή με κορδόνια, με φιόγκους ή με μεταλλικές λεπτομέρειες, μπουστάκια με πιο sporty ύφος, στράπλες, classy μονόχρωμα ή με παιχνιδιάρικα μοτίβα και wild animal prints, ρομαντικά φλοράλ ή με tie-dye τεχνοτροπία. Στη συνέχεια συνδυάστε τα με τα αντίστοιχα bottoms ή με σλιπ σε άλλα σχέδια, με κορδόνια, με σέξυ ανοίγματα στο πλάι ή ασύμμετρα στο μπροστινό μέρος, καθώς και σε άλλα χρώματα, αν είστε λάτρεις του colour blocking. Επίσης η συλλογή περιλαμβάνει και ολόσωμα μαγιό, μονόχρωμα για stylish looks, με κοψίματα για statement εμφανίσεις, με ανοιχτή πλάτη, λεπτές τιράντες, μανίκια ή και με βαθύ ντεκολτέ.

jenny.gr

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ακολουθήστε τις τάσεις της μόδας αλλά και το γούστο σας και πραγματοποιήστε απίθανους swimwear συνδυασμούς αποκτώντας κομμάτια σε προσιτές τιμές που θα αγκαλιάσουν τη σιλουέτα σας, θα τονίσουν τη φινέτσα σας και θα σας κάνουν να λάμψετε το φετινό καλοκαίρι!

jenny.gr

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στο e-shop μας missbeachy.gr, καθώς και να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

Δείτε τα μαγιό στη gallery: