UPDATE WHAT'S NEW

Ποιος τύπος French Balayage σου ταιριάζει;


27 Ιουλίου 2021

Ποιος τύπος French Balayage σου ταιριάζει;

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το look σου; To καλοκαίρι είναι η εποχή της αναγέννησης και των αλλαγών, η ιδανική περίοδος να τολμήσεις να δώσεις ένα φρέσκο αέρα στην εμφάνισή σου, ξεκινώντας φυσικά από τα μαλλιά σου.

Από το χρώμα μέχρι το μήκος και το styling που θα υιοθετήσεις, πρόκειται για ένα βήμα που θα σε κάνει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να ανανεωθείς ριζικά. Φυσικά, το κορυφαίο hair trend των τελευταίων σεζόν παραμένει το French Balayage, μια επαγγελματική υπηρεσία δύο βημάτων που συνδυάζει ένα τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα λαμπερό χρώμα μαλλιών. Το αποτέλεσμα; Ένα balayage με φυσικό αποτέλεσμα, από διακριτικό έως σέξι, ή ακόμα και τολμηρό. Αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι δηλαδή για τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχει μόνο ένας επαγγελματίας κομμωτής.

Αν ωστόσο δεν γνωρίζεις ποιο στυλ σου ταιριάζει, το jenny.gr σε συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel Paris δημιούργησαν το απόλυτο quiz που θα σε βοηθήσει να βρεις τον ιδανικό τύπο French Balayage για εσένα. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις μια νέα εκδοχή του εαυτού σου;

Κάνε το κουίζ εδώ.

TAGS