UPDATE WHAT'S NEW

Έχουμε τη λύση για να βρεις καθαρό το σπίτι γυρνώντας από τις διακοπές


6 Σεπτεμβρίου 2021

Έχουμε τη λύση για να βρεις καθαρό το σπίτι γυρνώντας από τις διακοπές

Το καθάρισμα του σπιτιού κατά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές ήταν πάντα ένα αναγκαίο κακό. Η πολυήμερη απουσία σου επιτρέπει στη σκόνη να συσσωρεύεται και έτσι πρέπει να αφιερώνεις χρόνο για να επαναφέρεις την τάξη. Μέχρι πρόσφατα, αυτό ήταν κάτι που το είχες αποδεχτεί και δεν μπορούσες να το αποφύγεις. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η τεχνολογία έχει κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα της, προσφέροντάς μας τον απόλυτο σύμμαχο για ένα αστραφτερό σπίτι, χωρίς κόπο. Φυσικά, αναφερόμαστε στις ρομποτικές σκούπες.

jenny.gr

Αν δεν τις έχεις ακουστά, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μικρές, μαγικές συσκευές καθαρισμού που κάνουν όλη τη δύσκολη δουλειά για εσένα και σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις ένα πεντακάθαρο σπίτι χωρίς καθόλου κόπο. Οι επιλογές φυσικά είναι πολλές, ωστόσο εμείς, με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές που πλησιάζουν, κάναμε για εσένα την απαραίτητη έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε την ιδανική επιλογή για το πάτωμά σου. Η απάντηση είναι μία: Mi Robot Vacuum Mop PRO.

Η συγκεκριμένη ρομποτική σκούπα έχει σχεδιαστεί για να κάνει όλη τη δουλειά για εσένα, ή μάλλον, καλύτερα από εσένα. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της, σφουγγαρίζει και σκουπίζει με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σου! Έτσι, όταν γυρίσεις από τις διακοπές σου θα έχει καθαρίσει εκείνη για εσένα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι μπορεί να σου προσφέρει. 

jenny.gr

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα: Η ιδανική επιλογή για το πάτωμά σου

Η Mi Robot Vacuum-Mop Pro διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική καθώς προσφέρει υψηλής ισχύος αναρρόφηση. 

Πιο συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού είναι εξοπλισμένο με έναν μικροελεγκτή για την αντλία νερού που ελέγχει με ακρίβεια την παροχή νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να φράξει, ανιχνεύοντας ταυτόχρονα την κατάσταση της εξόδου. Τo αποτέλεσμα θα είναι να αποτραπεί η διαρροή νερού, προστατεύοντας το πάτωμά σου. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη. Εν ολίγοις, ο νέος της σχεδιασμός 2 σε 1, με ενσωματωμένο δοχείο σκόνης και νερού επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα.

jenny.gr

Υψηλής ακρίβειας αισθητήρες και χαρτογράφηση του σπιτιού σε πραγματικό χρόνο

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Πώς μπορεί μια ρομποτική σκούπα να φτάσει σε όλες τις γωνιές του σπιτιού; Είπαμε, μιλάμε για μικρά τεχνολογικά θαύματα. Όσο για τη Mi Robot Vacuum-Mop Pro, πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες που μπορούν να εκτελούν σύνθετη ανάλυση περιβάλλοντος, να δημιουργήσουν έναν λεπτομερή χάρτη του σπιτιού, να προστατεύουν τα έπιπλα και να αποφεύγουν τα εμπόδια. Το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων. Η εργονομική χρήση των πόρων, η ταχύτερη χαρτογράφηση και η έξυπνη αναγνώριση εμποδίων έχουν θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της συσκευής. 

jenny.gr

Παράλληλα, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A7, σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή εικόνας Mali400 προσφέρει αξιόλογη υπολογιστική ισχύ. Ο αλγόριθμος SLAM 161 συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες από αισθητήρες, χαρτογραφώντας τον χώρο σε πραγματικό χρόνο, κάτι που προσφέρει αποτελεσματικότερο και εξυπνότερο καθαρισμό.

Μόλις ο καθαρισμός ολοκληρωθεί για πρώτη φορά, η σκούπα αναγνωρίζει το δωμάτιο και αυτόματα τα αποθηκεύει στη μνήμη. Τότε, μπορείς να ενώσεις, να διαχωρίσεις ή να ονομάσεις οποιοδήποτε μέρος του χάρτη και στον επόμενο καθαρισμό, το δωμάτιο θα καθαριστεί σύμφωνα με το σχέδιο που έχεις καθορίσει, επιλέγοντας την πιο εργονομική διαδρομή. Μάλιστα, αν θες να παραλείψεις συγκεκριμένες περιοχές ή να τις κάνεις μη προσβάσιμες, η Mi Robot Vacuum Mop Pro θα μάθει να τις παρακάμπτει.

jenny.gr

Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω app

Φυσικά, το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Όπως σου είπαμε, η Mi Robot Vacuum-Mop Pro θα φροντίσει ώστε το φετινό καλοκαίρι να γυρίσεις από τις διακοπές σου και να βρεις ένα πεντακάθαρο σπίτι. Πώς θα το κάνει αυτό; Χάρη στη δυνατότητα που σου προσφέρει να τη χειρίζεται ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι. Απλώς τη συνδέεις με το Mi Home app και έχεις τη δυνατότητα να την ελέγχεις από μακριά και να προγραμματίζεις τον καθαρισμό που επιθυμείς να κάνει. 

Τέλος, να σε ενημερώσουμε ότι διαθέτει αυτονομία μπαταρίας 110 λεπτά, επιστρέφει μόνη της στον φορτιστή της (ο οποίος διαθέτει βάση με υπέρυθρο αισθητήρα) και συνεχίζει να καθαρίζει από το σημείο που διέκοψε.

jenny.gr

Εμείς τη δοκιμάσαμε και πειστήκαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις κι εσύ την τεχνολογία στη ζωή σου και να κάνεις τη Mi Robot Vacuum-Mop Pro τον ιδανικό σύμμαχό σου για ένα πεντακάθαρο σπίτι. Και είμαστε βέβαιες ότι μόλις δεις τι ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει, δεν θα θες να την βγάλεις ποτέ απ’ τη ζωή σου.

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

 

TAGS