UPDATE WHAT'S NEW

Grecotel Lux Me Dama Dama: Ένα ξεχωριστό resort πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της Καλλιθέας στη Ρόδο


The Jennettes

2 Αυγούστου 2021

Grecotel Lux Me Dama Dama: Ένα ξεχωριστό resort πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της Καλλιθέας στη Ρόδο
Ένα ξεχωριστό resort πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της Καλλιθέας, συνδυάζει την άνεση & την κομψότητα του Grecotel Luxe All-in Living.

Ένα ξεχωριστό resort πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της Καλλιθέας, συνδυάζει την άνεση & την κομψότητα του Grecotel Luxe All-in Living.

Το Grecotel Lux Me Dama Dama αντικατοπτρίζει την αίγλη, την πολυτέλεια αλλά και τη ζεστή φιλοξενία της Grecotel, σε κάθε γωνιά του. Με εντυπωσιακή διακόσμηση στις μαγευτικές ρόδινες και χρυσαφένιες αποχρώσεις που παίρνει το νησί, όταν ανατέλλει ο ήλιος, και το υδάτινο στοιχείο να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους, αποπνέει μια ιδιαίτερη ζεστασιά που θα σας γοητεύσει. Οι τεράστιοι εξωτερικοί χώροι και το υψηλής αισθητικής μοντέρνο design του resort που δεν αποκλείει τα πιο πληθωρικά στοιχεία της κλασσικής διακόσμησης, δημιουργούν ένα περιβάλλον εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας. Οι εντυπωσιακές πισίνες & υδάτινες κατασκευές, τα φωτεινά δωμάτια στο κεντρικό κτήριο και το υπέροχο Χωριό των Βungalows, αναδεικνύουν ιδανικά την άνεση & την κομψότητα του Grecotel Luxe All-in Living.

jenny.gr

Ιδανική είναι και η τοποθεσία του Lux Me Dama Dama, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο και την παραμυθένια πόλη της Ρόδου, με το μεσαιωνικό κάστρο, τα λιθόστρωτα δρομάκια, τα γραφικά μαγαζάκια και τα ατμοσφαιρικά καφέ.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στα νέα εστιατόρια & μπαρ του Grecotel  LUX ME Dama Dama. Αυθεντικές συνταγές φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά και πολλή αγάπη θα σας παρασύρουν σε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι, με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πάντα στο πλάνο και την αύρα της θάλασσας να γαληνεύει την ψυχή σας. Στη διάθεση σας, 5 a la carte εστιατόρια με επιλεγμένα μενού από την Ελληνική και fusion κουζίνα, ένα εστιατόριο ανοιχτό όλη μέρα, κάθε μέρα, μια Pâtisserie & Chocolatier και μια Crêperie & Gelateria για να γλυκάνετε τις διακοπές σας ακόμα περισσότερο, επιλεγμένη λίστα κρασιών & ποτών, ειδικοί χώροι οινογνωσίας, snack και ice bar, service σε πισίνα και παραλία, και -φυσικά- όλες οι  περίφημες μικρές πολυτέλειες της Grecotel!

jenny.gr

Αφεθείτε στο ασύγκριτο σέρβις των ανθρώπων της Grecotel και απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα ακριβώς όπως επιθυμείτε. Συνοδέψτε το με ένα μπουκάλι εκλεκτό κρασί και νιώστε την καλοκαιρινή σας διάθεση να απογειώνεται στην κυριολεξία. Όσο για τους μικρούς μας φιλοξενούμενους, τους περιμένουν οι αγαπημένες τους λιχουδιές στην Tasty Corner, όλη μέρα, χωρίς επιπλέον χρέωση.

jenny.gr

Μια πισίνα με νεροτσουλήθρες, μια ακόμη στο Bungalow Village και μία παιδική,  δίπλα σε μια υπέροχη παραλία με κρυστάλλινα νερά & Γαλάζια Σημαία, ιδανική για τους μικρούς μας φίλους, σας περιμένουν για να απολαύσετε τις πιο δροσιστικές βουτιές και ατελείωτα παιχνίδια στο νερό!

Εδώ υπάρχει πάντα κάτι για όλους, όποιο κι αν είναι το στυλ των διακοπών που σας αρέσει: στιγμές ατελείωτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην παραλία και τις πισίνες, θαλάσσια σπορ, διασκεδαστικές δραστηριότητες… Σε ένα απίστευτης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον και με την ζεστασιά  της αυθεντικής φιλοξενίας της Grecotel, θα ζήσετε κάθε πολύτιμη στιγμή των καλοκαιρινών διακοπών σας κάνοντας μόνο πράγματα που αγαπάτε, με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία χωρίς άγχος και προγραμματισμό. Στο Grecotel Lux Me Dama Dama όλα συνδυάζονται μαγικά κι εσείς βρίσκεστε στο σωστό σημείο!

jenny.gr

Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Προσφορές διακοπών

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel

LUX ALL-IN LIVING Μια εξαιρετική επιλογή φαγητού και ποτού που περιλαμβάνει πρωινό, μοναδικές προτάσεις για μεσημεριανό και βραδινό, σνακ σε συγκεκριμένες ώρες, απεριόριστη κατανάλωση ποτών από πλούσια γκάμα premium ετικετών, κρασιά, κοκτέιλ και υγιεινούς χυμούς

jenny.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό

Δωρεάν WIFI

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ADVANCE DEPOSIT*

Επωφεληθείτε έως 15% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το 50% της διαμονής

LONG STAY OFFER από τις καλύτερες του καλοκαιριού!

πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 ή
πληρώστε 8 νύχτες & μείνετε 10

Καλλιθέα, Ρόδος
Τηλ.: 22410 85412
damadama.grecotel.com
social media@grecotel