UPDATE WHAT'S NEW

Η νέα σειρά για το σκάνδαλο Clinton-Lewisnky θα γίνει το νέο σας κόλλημα - Δείτε το πρώτο teaser


The Jennettes

10 Αυγούστου 2021

Η νέα σειρά για το σκάνδαλο Clinton-Lewisnky θα γίνει το νέο σας κόλλημα - Δείτε το πρώτο teaser

Η Monica Lewinsky, ο Bill Clinton και ο λευκός λεκές στο θρυλικό, πλέον, μπλε φόρεμα, επιστρέφουν για να μας καθηλώσουν στον καναπέ μας.

Το πρώτο teaser για το "American Crime Story: Impeachment" κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και μας δίνει μια γερή πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη σειρά που έρχεται στις οθόνες μας στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το “Impeachment” είναι η νεότερη προσθήκη στην true-crime σειρά ανθολογίας “American Crime Story” του δημιουργού Ryan Murphy, και ακολουθεί τα γεγονότα που οδήγησαν σε ένα από τα πλέον διάσημα σκάνδαλα της σύγχρονης ιστορίας, το σκάνδαλο Clinton-Lewinsky. Η ιστορία διαδραματίζεται στα μέσα των ‘90s και επικεντρώνεται στην παράνομη σχέση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τη νεαρή βοηθό του, η οποία τότε ήταν 22 ετών.

jenny.gr

Στο teaser βλέπουμε την Lewinsky, της οποίας το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται, να βάζει μια κίτρινη γραβάτα σε ένα κουτί δώρου μαζί με ένα σημείωμα που αναγράφει “Bill”, να κρύβει το κουτί μέσα σε έναν φάκελο και να πηγαίνει στο Οβάλ γραφείο. 

Στον ρόλο της Monica Lewinsky βρίσκεται η Beanie Feldstein, η εξαιρετική νεαρή ηθοποιός που έκανε το σαρωτικό ντεμπούτο της στο “Booksmart” της Olivia Wilde. Στον ρόλο του Bill Clinton βρίσκεται ο Clive Owen, κάνοντας ένα δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη.

Στους υπόλοιπους κεντρικούς ρόλους θα δούμε την Edie Falco ως Hillary Clinton και την σταθερή συνεργάτιδα του Murphy και αγαπημένη του κοινού, Sarah Paulson ως Linda Tripp.

Δείτε το teaser παρακάτω και ετοιμαστείτε για ένα άκρως σκανδαλιστικό φθινόπωρο.