UPDATE WHAT'S NEW

The GiANT Heart: Η πρωτοβουλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Novibet για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών


24 Αυγούστου 2021

The GiANT Heart: Η πρωτοβουλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Novibet για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Ο απολογισμός της προσφοράς προς τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας The GiANT Heart.

Συνολικά 150 δωμάτια προσφέρθηκαν για 2 έως 4 διανυκτερεύσεις σε 10 ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα σε διάφορα σημεία στην Αττική και στην Εύβοια. Περισσότερα από 200 άτομα με επείγουσες ανάγκες διαμονής φιλοξενήθηκαν στους συνεργαζόμενους χώρους.

Με αίσθημα ευθύνης και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης προς τους πληγέντες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Novibet ανέλαβαν από κοινού δράση κατά τη διάρκεια των πολυήμερων πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική και την Εύβοια τις δύο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου.

Κατόπιν της έγκαιρης έκκλησης του Γιάννη, η Novibet, με αφετηρία τη «Συμμαχία Αγάπης» που την ενώνει με τον κορυφαίο αθλητή, προέβη στον άμεσο συντονισμό και την εξασφάλιση -ενόσω ακόμα οι πυρκαγιές βρίσκονταν σε εξέλιξη- προσωρινής στέγασης για οικογένειες με επείγουσες ανάγκες διαμονής.

Στο πλαίσιο της ενέργειας που υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart, του Γιάννη και της Novibet, περισσότεροι από 200 πληγέντες φιλοξενήθηκαν στα 150+ δωμάτια 10 ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων σε διάφορα σημεία στην Αττική, αλλά και στην Εύβοια (Titania Hotel Athens, President Hotel Athens, Athens Marriott Hotel, Marathon Beach Resort, Golden Coast, Electra Hotel Athens, Brown Hotels).

Η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την προσφορά άμεσης στέγασης έγινε αρχικά στις 6 Αυγούστου και επικοινωνήθηκε ευρέως τόσο από τον ίδιο τον Γιάννη όσο και από την εταιρεία και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, ώστε η ενημέρωση να φτάσει έγκαιρα σε όσους βρίσκονταν σε ανάγκη. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γιάννη, η ενέργεια ενισχύθηκε περαιτέρω με την προσθήκη επιπλέον δωματίων, την επέκταση των ημερών διανυκτέρευσης και την ένταξη νέων καταλυμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.