UPDATE WHAT'S NEW

Feel the PULZE! Νιώσε μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2021

Feel the PULZE! Νιώσε μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα
Feel the PULZE! Νιώσε μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα

Ένα καινοτόμο προϊόν νέας γενιάς που δεν κάνει συμβιβασμούς στη γεύση και τη απόλαυση.

Κάθε φθινόπωρο κάνω πάντα την ίδια κουβέντα με τις κολλητές μου. Περνώ  ατέλειωτες ώρες στο messenger για τα όνειρα και τα σχέδια της νέας σεζόν. Ταξίδια (που τόσο μας έχουν λείψει), καινούργιοι στόχοι και γενικά αναζητούμε έναν αέρα ανανέωσης σε κάθε επίπεδο. Και μπορεί η κάθε μία να έχει τις δικές της προτιμήσεις, αλλά αν κάπου συμφωνούμε είναι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από εμπειρίες που προσφέρουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται σε κάθε σου απαίτηση, σε αυτά που εσύ ζητάς.

Για μένα, ως καπνίστρια, η εμπειρία αυτή χώρεσε σε μια κομψή, ανθεκτική και all-in-one συσκευή που αλλάζει τα δεδομένα στον θερμαινόμενο καπνό και προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία απόλαυσης πραγματικού καπνού. Αυτή είναι η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και έρχεται να κάνει «ασυνήθιστο» το πιο συνηθισμένο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Η συσκευή PULZE είναι ασυνήθιστα πρακτική. Σου προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 μόνο φόρτιση. Και όταν μιλάμε για φόρτιση, μην φανταστείς ότι ο χρόνος φόρτισης διαρκεί ώρες. Μόλις 90 λεπτά αρκούν.

Τι είναι 90 λεπτά; Τίποτα δεν είναι, θα σου πω εγώ. Τόσο χρειάζεται για να παρακολουθήσεις 1,5 επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά. Όσο εσύ χαλαρώνεις, το PULZE «ανακτά δυνάμεις» για να σου προσφέρει εύκολα και γρήγορα (θα εντυπωσιαστείς τόσο από την απλή χρήση του όσο και από τη γρήγορη εκκίνησή του) μια ξεχωριστή εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την απόλαυση.

Επίτρεψε  μου να σου πω δύο ακόμη λόγια για τη συσκευή PULZE. Είναι απλή στη χρήση της,  καθαρίζεται πανεύκολα και διαθέτει Αυτόματη Λειτουργία Επέκτασης Χρόνου Χρήσης. Τι σημαίνει αυτό; Σε περίπτωση που έχεις πραγματοποιήσει λιγότερες από 8 εισπνοές, η χρήση σου θα επεκταθεί αυτόματα για επιπλέον 30΄΄.

Επιπλέον, σε περιμένουν 4 απολαυστικά αυθεντικές γεύσεις. Όλες τους δημιουργήθηκαν για πλούσια και αυθεντική απόλαυση, με λιγότερη μυρωδιά. Η δική μου αγαπημένη είναι το ήπιο Balanced Blue με ανάλαφρο και ισορροπημένο χαρμάνι, κορυφαίας ποιότητας. Ωστόσο, οι επιλογές καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των ενήλικων καπνιστών. Αν επιθυμείς μια πλούσια και έντονη γεύση, τότε το Rich Bronze είναι για σένα, ενώ αν πάλι σου αρέσει η μέντα και η αίσθηση φρεσκάδας που δίνει, τότε θα παίξεις ανάμεσα στο δροσερό Ice και στο Capsule Polar, όπου επιλέγεις εσύ αν θες να απελευθερώσεις την φρεσκάδα της μέντας μέσα από την ειδική κάψουλα. Μάλιστα, η συσκευή διαθέτει δύο επίπεδα θέρμανσης καπνού, το Standard και το Eco, ώστε να επιλέγεις την γευστική ένταση ανάλογα με τη δική σου διάθεση.

jenny.gr

«Και με την μυρωδιά τι συμβαίνει;», σε ακούω να λες και έχεις δίκιο να ρωτάς. Όμως σου είπα, το PULZE αλλάζει τα δεδομένα και ξεπερνά τα συνηθισμένα. Εκτός από ασυνήθιστα πρακτικό, είναι και ασυνήθιστα διακριτικό καθώς οι νέες ράβδοι iD προσφέρουν μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με λιγότερη μυρωδιά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά, αφού το PULZE φέρει την υπογραφή της Imperial Tobacco Hellas.

Φυσικά ένα προϊόν που φέρνει νέα δεδομένα, δεν θα γινόταν να μην προσέφερε διαρκή υποστήριξη. Η υπηρεσία PULZECare προσφέρει tips και λύνει όλες σου τις απορίες προκειμένου να απολαύσεις τον θερμαινόμενο καπνό με τρόπο που ικανοποιεί τις καθημερινές σου απαιτήσεις: ασυνήθιστα πρακτικά, ασυνήθιστα διακριτικά και πέρα από τα συνηθισμένα.