UPDATE WHAT'S NEW

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί στην «Ημέρα καλής Πράξης» και είναι η σειρά μας να προσφέρουμε


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί στην «Ημέρα καλής Πράξης» και είναι η σειρά μας να προσφέρουμε
Η Κωτσόβολος μας προσκαλεί στην «Ημέρα καλής Πράξης» και είναι η σειρά μας να προσφέρουμε

Eσείς ποια καλή πράξη κάνατε σήμερα; Η αιμοδοσία αναμφίβολα ανήκει στις καλές πράξεις που μπορείτε να κάνετε και να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη. Πολλές φορές μπορεί να μη σκεφτόμαστε πόσο σημαντική είναι αλλά η αλήθεια έρχεται μέσα από τα νούμερα αιμοδοτών που στη χώρα μας είναι χαμηλά. 

Η φράση «Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής» δεν είναι καθόλου τυχαία. Όλοι μας πιθανόν να γνωρίζουμε κάποιο άτομο που να χρειάστηκε επειγόντος αίμα για κάποια χειρουργική επέμβαση ή πιθανόν και οι ίδιοι να έχουμε βρεθεί ή να βρεθούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας στην ανάγκη για αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι στο χέρι όλων μας και η Κωτσόβολος μας το υπενθυμίζει με μια σπουδαία πράξη! 

Η γνωστή σε όλους ετήσια ενέργεια της Κωτσόβολος, η «Ημέρα καλής Πράξης» πραγματοποιείται και φέτος με τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε όσες περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι εφικτό. Μία ημέρα δεν θα ήταν αρκετή για μία πράξη τόσο μεγάλης σημασίας και αγάπης και για τον λόγο αυτόν, η φετινή ενέργεια πολλαπλασιάζεται και γίνεται «Ημέρες Καλής Πράξης».

Από τον Ιούλιο μέχρι και σήμερα, η Κωτσόβολος με την πολύτιμη βοήθεια οργανισμών και νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα, επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για την κοινωνία και για όλους τους συνανθρώπους μας.

jenny.gr

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 εθελοντικές αιμοδοσίες στο σύνολο, στα καταστήματα Κωτσόβολος στην Πάτρα, 3 αιμοδοσίες στο Νέο Ηράκλειο, στη Ρόδο, στα Τρίκαλα και στο Κέντρο διανομής στη  Μαγούλα.

Η δράση αφορά κατά κύριο λόγο τους εθελοντές αιμοδότες των ανθρώπων της Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δηλώνουν τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία μέσω μίας ειδικής πλατφόρμας που δημιούργησε η εταιρεία για τη δράση. Φίλοι, πελάτες και άνθρωποι της περιοχής έχουν και εκείνοι τη δυνατότητα συμμετοχής στην συντονισμένη αιμοδοσία, εφόσον το επιθυμούν, προσφέροντας με μία μικρή καλή πράξη, ένα μεγάλο δώρο ζωής μαζί με την Κωτσόβολος.

jenny.gr

Για τους επόμενους μήνες έχουν συντονιστεί ακόμα 7 αιμοδοσίες στη περιοχή των Αμπελοκήπων, Ιωαννίνων, Πύργου, Λιβαδειάς, Θήβας, Ηρακλείου Κρήτης  και Κορίνθου. Η προσπάθεια της Κωτσόβολος δεν σταματάει εκεί, οι αιμοδοσίες θα επεκταθούν σε ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας μέχρι το τέλος του έτους, με σκοπό να μαζευτούν αρκετές φιάλες αίματος για τους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για τη ζωή.

jenny.gr

Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο σπουδαίο έργο που έχει πραγματοποιηθεί με τις «Ημέρες Καλής Πράξης».

Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των επόμενων προγραμματισμένων αιμοδοσιών, στο οποίο μπορείτε και εσείς εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος και να συνεισφέρετε στην πρωτοβουλία μας, κάνοντας τη δική σας Καλή Πράξη:

1 Οκτωβρίου 9:00-14:00- Αμπελόκηποι (Λεωφ. Κηφισίας 124), σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι

4 Οκτωβρίου 13.30-17.00- Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού 57, 201 00, απέναντι από το κατάστημα Κωτσόβολος), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

11 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Πύργου (1ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πύργου – Πατρών), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

13 Οκτωβρίου 9:00-14:00- σε κεντρική πλατεία στα Ιωάννινα (Κεντρική Πλατεία), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Λιβαδειάς (Ρούμελης & Ερκύνας), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

16 Οκτωβρίου 9:00-14:00- κατάστημα Θήβας (Οπλαρχηγού Βόγκλη 7), με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

18 Οκτώβριου 9:00-14:00- κατάστημα Ηράκλειο Κρήτης (Λεωφ. Κνωσσού 123), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

"Μαζί, φτάνουμε πιο μακριά. Μαζί, κάνουμε πιο πολλά"