UPDATE WHAT'S NEW

Νέα ρούχα για μοντέρνο παιδικό στυλ


30 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα ρούχα για μοντέρνο παιδικό στυλ

Η νέα σεζόν έφθασε και η σχολική χρονιά έφθασε! Έχοντας ανανεωθεί από τις καλοκαιρινές διακοπές, η στιγμή για την επιστροφή των παιδιών στα θρανία είναι εδώ. Οι μικροί μας φίλοι κάνουν δυναμικό comeback στα μαθήματα και τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, γεμάτοι ενέργεια και με νέα παιδικά ρούχα, για μοναδικό athleisure style!

Νέα πνοή στο everyday style των παιδιών!

Όπως οι διακοπές, έτσι και η αναβάθμιση του sporty look των παιδιών, θα δώσει στον/-η μικρό/-ή σου ένα boost αυτοπεποίθησης, για να επιστρέψει στις σχολικές υποχρεώσεις και καθημερινές ασχολίες του/-ης, με άλλον «αέρα». Τα νέα ενδύματά του/-ης, περιμένουν να τα ανακαλύψεις, επιλέγοντας μέσα από την πιο μεγάλη athletic leisure συλλογή!

jenny.gr

Must-have παιδικά ρούχα σε νέα σχέδια!

Τα νέα παιδικά αθλητικά & casual ρούχα για κάθε εμφάνιση και όλα τα αθλήματα, βρίσκονται σε έναν προορισμό. T-shirts, shorts, φόρμες, μακρυμάνικες μπλούζες, track tops & pants, και όλων των ειδών τα ενδύματα για μοντέρνο παιδικό look, είναι εδώ για τη νέα σεζόν!

jenny.gr

Famous brands «υπογράφουν» το παιδικό look!

Βρες γρήγορα νέα sportswear παιδικά ρούχα, εξερευνώντας τώρα τη μεγάλη kids’ apparel collection, από όλα τα διάσημα brands, όπως Nike, adidas Performance, Reebok Sport, Under Armour, Jordan, DISTRICT75 κ.α.!

Μην αργείς, το πιο μοντέρνο παιδικό look για τη νέα σεζόν είναι εδώ για τον/-η μικρό/-ή σου!

TAGS