UPDATE WHAT'S NEW

Ποια Gourmet™ τροφή ταιριάζει στη δική σου γάτα;


22 Οκτωβρίου 2021

Ποια Gourmet™ τροφή ταιριάζει στη δική σου γάτα;

Όσοι έχουν ζήσει με γάτες ξέρουν πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα κατοικίδιο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι έξυπνες, τρυφερές, παιχνιδιάρες και ταυτόχρονα πολύ ανεξάρτητες και απαιτητικές. Φυσικά, κάθε γάτα έχει τη δική της προσωπικότητα και τις δικές της συνήθειες και εννοείται πως αυτό φαίνεται και στο φαγητό, καθώς κάθε μια έχει τις δικές της αγαπημένες γεύσεις.

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στη γάτα μας τροφή υψηλής ποιότητας, που περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι υγιής. Ωστόσο θέλουμε παράλληλα να της δίνουμε εκείνες τις γεύσεις που πραγματικά απολαμβάνει και -γιατί όχι- να την «κακομάθουμε» και λίγο, προσφέροντάς της μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Και ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι η κατάλληλη τροφή γι' αυτό: Η σειρά GOURMET ™ REVELATIONS™ της PURINA®.

Πρόκειται για μια τροφή που είναι φτιαγμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές γεύσης και απόλαυσης και μπορεί πραγματικά να ξετρελάνει ακόμα και την πιο απαιτητική γάτα. Διατίθεται σε 3 υπέροχες και απολαυστικές συνταγές: PURINA GOURMET™ REVELATIONS™ Μους με Βοδινό, PURINA GOURMET™ REVELATIONS™ Μους με Κοτόπουλο και PURINA GOURMET™ REVELATIONS™ Μους με Σολομό, όλες τους με ένα «σιντριβάνι» ζουμερής σάλτσας που τις κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητες.

Αν δεν ξέρεις ποια από παραπάνω Gourmet™ γεύσεις ταιριάζει περισσότερο στη δική σου γάτα, μην ανησυχείς. Κάνε το παρακάτω κουίζ και ανακάλυψε ποια θα είναι η επόμενη γαστρονομική εμπειρία που θα της προσφέρεις.

Loading...

TAGS